Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-x, prestanite nam nametati vrijednosti koje nisu naše niti za koje imamo afiniteta.
apsolutno... ovu ne mogu podnijeti... ne znam koja mi je mrža... ona ili ona mesarka gugu gaga...
cuj fin glas... ako je rihannin glas fin, onda je hroktanje krmadi prekrasno.
Ma neka je vama svima što pljujete po njoj,seka aleksić vrh,prije slusate njenu \"muziku\"! ovoj su pjesme barem melodicne i na pozitivan nacin provokativne..
Što žena ružno izgleda sa cigarom :(.
Nije nista cudno.Dobro ovi bogati ostanu ikako u pameti
nevaljaj bezveze gluposti.. ti ako se palis na tv zvjezde koje prenose lose ljudske vrijednosti, je tvoj problem.. ali ima ljudi kojima takve poput rihanne nista neznace..
Muskarcu kojem je Rihanna beze treba onda je on definitivnio derpe.
oo sto je smotala vuksnu
ja mislim da je ova Rihana debela!
dobro pusi
u Belfastu? hahahahhahaha informisite se .......
Ida, kakva je poenta ovo članka? Gdje je u ovom članku vidiš link za njenu pjesmu, ili informaciju o pjesmi (da je najbolja, da je nominovana za neku nagrdu, itd.)? Samo se vidi gomila slika gdje je Rihanna raspojasana. I šta je onda poenta ovog članka? Ne prodaju nam njene pjesme već njen izgled i njeno otpuhivanje dimova (šta god to značilo), a mislim da većinu ovdje u suštini boli neka stvar što ona snima spot, ili što je imala crvene gaćice, ili što joj je košulja otkopčana, a što se naglašava u ovom članku. A da je neka bomba što je čini virjednom spomena, ili čak bolja od polovine djevojaka kod nas, zasigurno nije. E zato nam nameću vrijednosti i činjenice koje većina nas na ovom portalu baš i ne cijeni.
i rihanna i eminem sve je otrov koji otrova mladi narod u cjelim svjetu..
ma ja otpuhuje ona....moze joj se.....
Koji otpad ovo nije vidjelo umjetnosti. Ovo je na istom, ako ne i na nizem rangu od lokalnijh cajki
AJA GLAVE KO KAKAV PANJ