Odličan nastup u Španiji
0
Rihanna oduševila u grudnjaku iz 50-ih godina
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesete Showtime(biz) jedno te isto . Aha hoce sada ce seka sigurno....lol
sad ces se seka aleksic ofarbati u crveno .,,pazite sta vam govorim :))))))))
@Disturbia nije showtime, nego showbiz xD
Hajde opleti.Ako ti se nesvida zasto u opce citas ovakve vijeti.Ovo je showtime. Nece valjda pisati od Miloradu Dodiku ...
@BA740-dijelim tvoje misljenje
Btw, šta je slijedeće? \"Britney Spears dobila proljev od grickalica iz McDonalds-a\" \"Justin Timberlake izvalio tipku 5 na mobilnom telefonu\" Jexxxx idioti.
Hajd\' što su mediji bolesni sa ovakvim vijestima (ako je ovo vijest onda ne znam stvarno šta nije), al\' što su bolesni oni kojima je ovakvo nešto vrhunac.
Najbolja Najbolja jeeeeeeeeee KRALJICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I turneja ne zavrsava u Americi. Rihanna ce dodoati jos concerta . Lose ste informisani kao i obicno.