Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao konacno, moja najveca zelja se ispunila, Regina najveci no-name bend u mjesnoj zajednici izdaje novi album...LOODILOOOOO!
Joj vala baš. Čitam i ne mogu da vjerujem. Samo da je popljuvat nešto što drugi rade. Volim da bilo koji rock bend nešto snimi, jer njihova i najgora stvar je umjetnost spram ovog šunda koji izvire iz svake rupe, kafića, dikoteke, televizije...gdje god se okreneš.
Ne mogu vjerovati koliko se de.bil.čina našlo na klixu koji su selj.ači.ne pa ne znaju šta je Regina. Regina je ustanova. Svirali su prije nego što se i jedan od vas selj.ač.ina rodio, glup.ani glu.pi
Davor sve vise fizicki lici na pokojnog Pimpeka.
Regina je zivi primjer kako je tesko napraviti barem priblizno dobru pjesmu. Nakon desetine pokusaja nista. Iskreno mi je zao jer u plejadi folk sunda navijam za svakog izvodjaca koji se ne uklapa u grand folk hiperprodukciju. Medjutim regina definitivno nema sta da nam ponudi.
dosadno brate! SAMO SEBI SVRHA! Get a job!
VAGINA PA MOZETE LI BAR REDOSLIJED AKORDA PROMJENITI AKO VEC SVIRATE ISTE...I OVAJ SA VAGINALNIM GLASOM KAO KAD SE VAGINA PREHLADI :)
bend zvani retardinjo, plj.uc
Kako mene ova grupa nervira, pa to nije normalno i ovaj Ebner stalno nešto pizdi u pjesmama , uzdiše kao da je treba, a pjesme su im samo da se nešto tambura i pjeva.Nigdje veze s vezom.Isprđena i potrošena grupa.Imali jedan album da na nešto liči i to je to.Od tada pokušavaju ali bez uspjeha, a da ne govorimo o ovom ružnom vibratu kod Ebnera ko početnik, isto kao da se prepao.Davore uhvati se pozorišta.Oni nemaju hita posljednje 24 godine.Ako nisam u pravu neka me neko potuče.Samo latentno ljude nerviraju, a uprđeni samo tako ko da su Stonesi!Svašta!Kome,čemu?Ima li neko odgovor?
Aco pobjegao 1992 u Begish, pljuvao po Sarajevu i evo sad kao da se nista nije desilo. Aferim Sarajevo!
Samo naprijed momci,jedna svjetla tacka u moru sunda,cirkusa,farmi.seoskih parada....
REGINA FEAT MILIGRAM..
Cijeni svakoga ko ste trudi i radi, pa tako i ove momke, ali kad vidim ovog Acu kako se namece i hoce da kaze "ja sam u ovom bendu sve"...e pa zgadi mi se zivot..Aco, p.o.s.e.r.e.m te po glavi