Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od rijetkih umjetnika koji traje i traje..........Pusko naprijed.........
Šteta što zadnjih nekoliko godina Puško više pravi pjesme drugima nego sebi. Puško ima daleko najjači glas u BiH, i jedan je od rijetkih koji \"uživo\" zvuči jednako dobro kao i na CD-u, ako ne i bolje. Svaka čast!
a ja Nieshe jest nejšasta...
Stari isprobani recept Bosanac i Slovenka uvijek je to shtimalo pa i danas
kriza identiteta...
Jako lijepa pjesma. Treba nam više ovakvih muzičara. Puško samo naprijed!
pusko jes lije zguzijo?
Koliko ja znam, Puško nije samo vrhunski pjevač, nego i autor muzike i teksta svih svojih pjesama. On je jedan od rijetkih koji i naprave i snime sve od A do Ž, a onda još to i vrhunski sviraju na koncertima. Treba biti dobro ljubomoran ili gluh pa da ti se ne sviđaju Puškine pjesme ili koncerti.
Dopada mi se kako Puško pjeva jer ga znam sa faxa, ALI da je džon jeste! Ljudi se \'\'zaljube\'\' u glas, ok. bitan je, ali brate dragi je l\' bitan karakter? Pa za estradu i ne baš :D Ipak...
peško
kojo je ovo zrikavac=a vid ove dude Hamidove,lol
pderajka
Go Pushko go
Neisha-Puš\'kar :))
Ova Maya Sar je genijalna....svaka cast za tekst pjesme
pozdrav. ja sam dino merlin, ova pjesma je uzas... bio na eurosongu i sta sad? treba da se.re i dalje....