Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIO SAM NA U2 U ZG,I SAD NE IDEM NA KONCERTE BAR 5 GOD,JER JE SVE SMJESNO POSLIJE TOGA SPEKTAKLA.ZAGREB JE TO MOCNO ODRADIO I POKENJAO SE PO BEOGRADU I NJIHOVOM FOLIRANJU,JER 2 KONCERTA ZAREDOM NAJVECIH,A TO SU U2, PA 2 PUTA STONESI,2PUTA DEPECHE MODE, A U FEV I 3 PUT,PA STA RECI NEGO ZAGREB BIO I OSTAO REGIONALNI CENTAR DOBRIH SVIRKI
a sta ces sa silnim parama, p i c k o kapitalisticka ?
osjetim neku odzu zavisti po nekim komantarima...jel bilo zato dobro na hari mata hariju, a?? xaxaxaxaxa
EBO VAS BONO U DUPE SVE PO REDU
Bio, bilo exxtra :) Spomenuo je Sarajevo više puta.. Bina je izgledala kao da je space ship sletio na Maksimir :) Uglavnom, ponovilo se!
Sto je on bolji od Dine Merlina, samo zato sto je iz Europe?
koncer je bio mrak, hvala Bono, hvala U2!
BRAVO!!