Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotografije raje koja sjedi su snimljene prije koncerta dok je trajala utakmica, Bilo je puno :)
Najbolji band sa ovih prostora :D
@! Sta bi ba ser.es.Informisi se malo.Pjesme u vrijeme neleta pisao je Sula,to vjerovatno nisi znao cim ovako laprdas!Kazes pjeva grozno...a nele je vala bas bio tenor i po,nevjerovbatnih glasovnih sposobnosti! Jedna od najboljih pjesam ikad,pjesma od koje se svaki sarajlija najezi je\"Fildjan viska\"!Pjesma koju je upravo ovaj sastav ZP napisao i odsvirao! Vi koji imate nesto protiv ovog benda,trebate da se zabrinete zbog otkazivanja velikog broja mozdanih celija sto dovodi do neumjerenog laprdanja po netu!Pozdrav pravoj raji!ZABRANJENO PUSENJE RAJA JE UZ TEBE!
Jup, umalo vam ne rekoh. Al kontam izbrisat ce mi komentar bezveze zbog nekih psovki, ruznih rijeci itd, pa nek ostane na ovome. Bilo kako bilo znate sta zelim reci vama haterima dobre muzike i ljubomornima na to sto postoje ovakvi bendovi koji zive za RAJU IZ SARAJVA s tim da ukljucuju bas svu tu raju ;) a to sto vi sami sebe iskljucite, vas problem. Eto vam Ceca, Maca, Dara, Bubasvaba i co. ZP RULES!!!
zasto sejo jednostavno ne ugasi ovaj bend i da prestane kaljat ime istog, ako je do para, da cvaju u bh telekom i zaposli se. jednostavno ne mogu da gledam ove usrane purgere, koji su i u zg teski levati, u mom bendu iz djetinstva. a i pjeva vala, grozno i pjesme su rinaka. eto.
Bravo komsije sa Koseva!Moj najdrazi bend,prava sarajevska raja,Bosanci-original!Sve najbolje,zivjeli! :)
..zato sto u zag.rebu bal.ijske pjesme ne prolaze .. nekada bilo simpa sada ne pije vode .. zato u bosni top lista nadrealista nikada ne izlazi iz mode
ma sta ti ba pricas? Hrvatsko? Zive svi u Zagrebu? dzaba ti sve, kod nas su stalno po svirkama :D
ovo nije baliuj.sko nego hrvat.sko ..svi clanovi su hrvati i zive u zagrebu ..
@krele iznad tebi je dozvoljeno pusenje, sisaj ga glupane
je l\' to bilo baIi)sko Pusenje il\' ono pravo !?
sejo legenda
http://www.bloomberg.com/news/2011-10-03/oral-sex-may-cause-virus-linked-throat-cancer-in-men-study.html
Samo je onaj voditelj u.s.r.a.o stvar. Sve ostalo beton!
kolko mi je samo žao što nisam otišao :S
Hocel bit kad u Tuzli njihova svirka?