Grand Opening Night
0

Prvi RnB Confusion party u Sarajevu 5. novembra

Sarajevo-x.com
Organizatori najpoznatije regionalne klupske atrakcije saopćili su da će se prvi RnB Confusion party u Sarajevu održati 5. novembra 2009. godine u sarajevskom Central cafe-u. Nakon Zagreba, Beograda i Skoplja RNB Confusion spreman je osvojiti i sarajevsku publiku.

Veliko otvorenje najveće regionalne klupske atrakcije zakazano je za četvrtak 5. novembar u Cafe Centralu, a dva puta u mjesecu četvrtak će biti rezerviran za sve klupske gurmane željne nesputane hedonističke zabave. Da vrući ritmovi RNB Confusion Grand Opening večeri u Cafe Centralu, dosegnu visoku amplitudu pobrinuti će se nezaustavljivi DJ dvojac teške kategorije.

Dj Zrna svirao je na najvećim koncertnim izdanjima u regiji, a na njegove ploče plesali smo na nastupima Snoop Doggy Dogg (Zagreb), Montell Jordan, BlackStreet, Official Warm Up Beyonce partyijima te ekskluzivnim klubovima Piranha (Zagreb), Papaya (Otok Pag), Gjuro2 (Zagreb), Colloseum (Skopje), Ambis (Beograd) i dr. Dj Riven priznati sarajevski promotor i dj biti će sarajevski zaštitni simbol, svih RNB Confusion evenata u gradu koji će Vam uredno isporučivati ekskluzivne r&b i hip-hop delicije.

U sklopu otvorenja svim pripadnicama ljepšeg spola team RNB Confusion omogućuje slobodan ulaz do 23h, dok sve zaljubljenike r&b zvuka očekuje promocija parfema Christina Aguilera. U saradnji sa firmom "Orbico", svi prisutni će imati šansu dobiti prigodne poklone, a dvoje najbolje odjevenih pod sloganom "Dress 2 Impress" dobijaju parfeme Christina Aguilera. Na ovom događaju po prvi put, imat ćete priliku upoznati RNB Angelsice, koje su zaštitni znak RNB Confusiona i svojevrsna atrakcija.

Danas je ime R'n'B Confusion priznato u cijeloj regiji, a popularnost branda raste stalnim novim party turnejama i franšizama koje se otvaraju u ekskluzivnim klubovima u gradovima: Zagreb, Beograd, Pag, Maribor, Zurich, Stuttgart, Poreč, Makarska, Umag, Novalja... i konačno Sarajevo.

Ne propustite novu clubbing oazu u gradu, a otvorenje provedite u očekivanju neočekivanog!