DJ Talent Show
0

Prvi reality show u potrazi za DJ zvijezdom u BiH

Sarajevo-x.com
"DJ Talent Show je prvi show koji će okupiti ljubitelje elektronske muzike, a koji će se početkom aprila naći na ekranima PINK BH. Radi se o svjetskoj premijeri, budući da ovakav vid relity showa dosad još nigdje u svijetu nije organiziran", istakao je Igor Kraišnik, direktor "Apriori komunikacija".

Autori ovog projekta su "Apriori komunikacije", a realizuju ga u saradnji sa PINK BH televizijom. DJ Talent show audicije biti će održane u 10 gradova: Banjoj Luci, Bihaću, Bijeljini, Brčkom, Čapljini, Foči, Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Zenici. Nakon 10 audicija ekipa seli u studio PINK BH, gdje će se od 10 finalista njih šestero takmičiti za titulu DJ 2011. godine.

Još jedna inovacija u ovom projektu je voditeljski par. Od 137 prijavljenih, žiri je odabrao 10 finalista od kojih njih devetero su se odazvali i imali priliku pokazati voditeljske sposobnosti i skrivene ambicije.

Finalisti su nastupali pojedinačno, te u paru, a njihova imena su: Selma Spaho, Ognjen Krivošić, Aida Abdičević, Ivan Bajdak, Oliver Osti, Gorica Popović, Dženita Kriještorac, Nina Hulusić i Danijel Dakić.

Javnost će imati priliku da od srijede 23. februara putem web-stranice www.djtalentshow.ba, dajući svoje lajkove, odabere najboljeg voditelja, odnosno voditeljski par koji će nas početkom aprila voditi kroz priču elektronske muzike.