Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lunar Festival(04.04.2015) Arena Zenica , Bass stage : Bagga Sound , Audio Infunction , Paskal Crew , Fallout , Zenicafaria
billy je trenutno nasa najveca uzdanica na ovom polju....i NEPRAVEDNO zapostavljeni Ophlot.....taj momak je totalno vrijedan paznje!!!
ja visio u sarajevu kad je kontra harala, a inace sam iz tz...@RagDolly, bio u marshalu na Kemalu i imam audio zapis s tog partija i pustim ga sebi cesto i dan danas...bio na optivu, optikalu, mefjusu, stakka & skynet...ma sarajevo je do prije nekoliko godina bilo super mjesto za dnb..nemam pojma sta se desava...zalosno...i ovo u tz sto je bilo u subotu se desilo sada i ko zna kad ce opet neko od ovakvih imena doci ovdje (i vegas je dosao za dz, jer je dobar prijatelj sa organizatorom)...svaka cast lokalcima na trudu, zalaganju i entuzijazmu, ali nemamo mi taj kesh, niti neku jaku booking organizaciju da privucemo velike face...jedino ako se sada rasiri vijest kako je u b&h dooooobro za njih i kako ih fino i lijepo docekamo sa sarmom, jagnjetinom i tufahijama :)....
odakle ti pravo da pricas stvari u koje nisi upucen?
lijepo je kad domaca scena podrzi domace DJ-eve ;)
Red after party uz cecu i šabana!
Brija!!!
Prvi za nekog u Domu a sjecam se i prvi filip motovunski dok je drmo u domu ovi momci se pitali sta ovaj ciko radi ?
Pa rahmanne ?
Nisam ljubitelj elektronske muzike, ali pravo je osvježenje vidjeti da se organizuju događaji ovakvog tipa, a ne događaji na kojima se pojavljuju turbofolkerske kreštalice.
Inače ja sam veliki ljubitelj ele.muzike,šteta što sam propustio ovo =( Trance-A Way Of Life
Tuzla i Lukavac, Mostar tu i tamo... A šta je Sarajevo danas moglo biti po pitanju elektronske muzike... Yebiga, kako je dobro je.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)