Jaeger Music Night
0

Pronađite sebe na fotografiji učestvujte u nagradnoj igri

Klix.ba
Nakon spektakularnog finala Programa Jaeger Music Night, koje je održano u petak, 30. novembra u Cinemas Clubu u Sarajevu, i na kojem je pobijedio bend Karma Guru, te kao specijalni gost nastupio punk rock bend Hladno pivo, svi oni koji su prisustvovali ovom koncertu mogu učestvovati u zanimljivoj nagradnoj igri!

Na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina nalazi se posebna panoramska fotografija koja prikazuje atmosferu sa koncerta.

Na ovoj fotografiji se svi, zahvaljujući aplikaciji Taggium koja je novost na našem tržištu i koju je Jägermeister prepoznao kao inovativan i moderan brand, mogu pronaći na fotografiji, zumirati do samih lica, te se tako vrlo lako prepoznati u gužvi.

Ako ste bili na koncertu, obavezno pronađite aplikaciju na Facebook pageu Jägermeister Bosna i Hercegovina, označite sebe i/ili svoje prijatelje, te učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti brojne nagrade.

Svaki dan će slučajnim odabirom za dobitnika dnevne nagrade biti odabran neko ko se tog dana označio na fotografiji, a 10. decembra će biti dodijeljena glavna nagrada, mini freezer, osobi koja sakupi najviše bodova preporučujući aplikaciju svojim prijateljima.

Što se tiče dojmova nakon održanog koncerta, pobjednički bend Karma Guru radi na konceptu za novi album, te prikuplja materijal koji će potom biti snimljen u studiju Skirlibaba producentske kuće ekipa, dok su bendovi Big Brothers i Filling Silence u potrazi za muzičkom opremom koju su osvojili.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici i Facebook stranici.