Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacki bend koji je napravio dobar prvi album jer je pank bio \"in\" u to vrijeme. A kad je hrvatski nacionalizam bio \"in\" postase ustase. Klasican primjer pozerskog mentalnog sklopa.
ma neka prljavog svaka njima cast ali sta je sa coxom to je pitanje
e stvarno nemamo vise kriterija. a ovo je vrhunac. tudjmanovi dupelisci sa jednim kvalitetnim albumom od prije vise od 30 godina. KOJI SI TI KRETEN, NESTO STRASNO. NEMOJ SE BAVITI POLITIKOM, NESPOSOBAN SI ZA TO. OVDJE JE RIJEC O MUZICI, A NA TAJ KONCERT SIGURNPO NECE DOCI SELJACINE POPUT TEBE. ODI SLUSAJ CECU I SEKU ALEKSIC.
e stvarno nemamo vise kriterija. a ovo je vrhunac. tudjmanovi dupelisci sa jednim kvalitetnim albumom od prije vise od 30 godina.
ima mentallica u slogzi, jebo ove levate
a hoce li i Bajaga isto dvije veceri za redom,kad vec niste u stanju da obezbijedite neku vecu dvoranu..Mozda da spojite sa sve Cacktus-om???Vjerovatno je interes za Bajagu isto tako\"veci\"?!?!?!