Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva tri albuma odlična - ostalo ljiga rokeri s moravu su veci rokeri od njih
@... sta ja znam sto su otkazali, nisam ga ja ugovarao... @sonny bio koncert prije 10ak godina u skenderiji, bilo fino... koji ce nam *urac prljavci (al cuj prljavci), ima napalm u februaru!
ne znam kad, al su pravili nekad posle rata u Sarajevu koncert :)
@sonny Mozda im zabrane Vehabije? :)
Ako neko zna nek me ispravi ali nemogu vjerovati da kazalište nije dvadesetak godina napravilo koncert u Sarajevu na žalost velikog broja fanova. Jesu nešto ljuti ili o čemu se radi.
Kad cujem prljavci najezim se, fuj
\"Nadolazeci album\" je vec mjesec dana (mozda i duze) u prodaji. Za vasu informaciju...
prvi koncert u historiji Listice :D
Bogy Bogy.. zasto prljavci otkazaše Sarajevo??? heheh... nego baš je bilo pravo na koncertu.. fenomenalno evo iz prve ruke vam prenosim doživljaj :)
Svaka cast Prljavom kazalistu, ali nisu morali ukrasti scenografiju Rolinstonsima :) Mislim ovaj \"isplazen jezik\" na kojem je su svirali :)
Sraman---to je pjesma o Jasenkinoj pokojnoj majci budalo jedna...
ima se može se... ružoooo, moja ružiceeee... zaboravljamo sve, al\' naciju ne!
jel ovo prvi koncert u povijesti listice?