Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ovu nesretnu balavurdiju sto komentarise. Koliko sam sretan sto sam imao mogucnost da odrastam prije rata i da se divim i radujem pravim vrijednostima, ljudima, druzenjima,..... Hajd sto nisu svjesni sta zicara znaci za ovaj grad, ali ova djeca se danas ne znaju nicemu vise ni radovati.
U pravu si 100% (na žalost).
Zato imaju kladionice da se raduju 😂
Prvo nauci nesto o legendarnoj grupi Ambasadori u kojoj je poceo pjevati Cola, Ismeta Krvavac, Hari Varesanovic i Jasna Gospic. Koja je valjda nadam se ostala simbol ovog grada. Dino Merlin nikada nije bio clan iste grupe niti je postajao kada su Ambasadori prasili Jugoslavijom. Iznenadjujuce koliko pluseva na ovako glupav komentar. valjda su to danasnji stanovnici Sarajeva :(
ako si Sarajlija i i kao sve to znaš, trebao bi skontat da su oni lajkovi na zajebanciju/provokaciju itd., jer upravo Ambasadori predstavljaju Sarajevo do '92, a ovi novokomponovani ga vežu sa Dinom.
@susc_ovjek Iz komentara je sve jasno da veze nema ko su Ambasadori a i ocigledno nije procitao clanak. haha... jbg izleda ti se pronosao u mom komentaru sto bolan dade onom mamlazu plus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divna pjesma koja hrani dusu, najbolji pjevaci, sve pohvale...
Bravo bravoooo... samo treba domace forsirati
dizalica je uvijek radila ( jebavajuci kurve po Trebeviću)
Cola kao vino... :)
Odlicno
Uskoro svi krecu sa ovom pricom
Izuzetno glupo. Do sad je Trebevic mogao tristo puta doci u grad
Davno se to trebalo desiti, a ne poslije 26 godina od prestanka rada žičare! Pjesmu već nazivaju himnom, ko što su i onu hajmo Bosno, Bosno...pa ništa ne bi od svega... Jadna nama majka s ovom propagandom...Znate zašto se nije ranije desilo? JER NIJE NIKOM FALILA, NEMA SARAJLIJA U SARAJEVU
A Džala tebra i buba švaba kitareli
Boli Skaku čuna trosi ove pare samo na proslave,frajer ko da živi u Londonu
Skaka: Jako mi je drago sto 6. aprila otvaramo Trebevicku Zeljeznicu
To ce biti atrakcija i uzivancija
Ovo je Sarajevo
samo da gradonacelnik ne spomene "cetverosjed", sve ostalo ce proteci bez problema. sloboda narodu!
neka žičare
nije ko pjesma crvenog krsta/križa al eto može proći ;)