Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kont\'o umro Dino Merlin! a ja što ljudi liče mati moja... a kako more tako ..!
Molim seljacine da ne ulaze na komentari,i da puste ovo malo urbane gradske raje da odaju pocast covjeku..Pocivaj u miru legendo!!
urbani je li Bubamara opet razvalila? Ajde nabrzaka na YT vidi ko je uopšte bio ovaj lik pa se vrati i RIP-uj ga....bit će mu lakše kad ima podršku tako vjernih fanova poput tebe
Pocitavj u miru !
Zbogom i hvala (i) za Exit \'07 :(
Band sastavljen od djece jevrejskih multimilionera, muzikom su se bavili iz ljubavi, a kad se spoje ugodno s korisnim, ili kad se nesto radi iz ljubavi onda je to njihov rezultat. postoje mnogi pravci muzike, RAP, ROCK, RNB, ELECTRO, TECHNO, HOUSE, IDM, i naravno jedan i originalni pravac BEASTI BOYS :-)
Njih sam na radio Zidu slušao 93 kad na akumulator prikopčam kasetofon, RIP Adam.
Meni ovaj liči na Dinu Merlina pravo
Isti onaj Derviš Halidović što je punio BG Arenu 3 noći zaredom...
legende
institucija od benda ! institucija od lika ! noooooo sleeeeeeeep till brooklyn !!!!! RIP
care da te pitam mozel se sta zaradit ovim linkovima?
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove mala iz rsa :)) pogledajte
:(
R I P