Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sviđa mi se.
Ja prvi put cujem od klixa, za ove grupe sto reklamira...
Moje pitanje nema veze sa ovom temom, ali me interesuje, pa sam zato postavila ovde, posto nemam gdje! Koliko djece ima Naser Oric? Jeli njegova zena Zahida? Poznajeli neko negovu poodicu i moze mozda malo vise reci o njima? Jesu li bogati? Jesuli mu ova djeca ufurana, kako izgeldaju? Mozeli ko pomoc hvala svima unaprijed??!!
ja njega uopse i nepoznajem, bpze kakva si budala
ja cu ti reci. to ti je jedan obicni kriminalac ni sam ne zna koliko zena ima ili je imao (u tuzli 2/3 ostale kad se odselio u sarajevo) sad valjda i tu ima zenu (?) Bogati i nisu nesto, bilo je love dok je sa mrcom i ostalim haverima pljackao poduzetnike po TK Djeca... za djecu nikad nista lose ..i da, licno ga poznajem a sad ja tebe nesto da pitam: otkuda tolika radoznalost da doticnog? nemoj da te "guja" ujede da se spetljas snjim, dobijat ces batine redovno, i jos ce te dijeliti sa poslovnim partnerima ako im se svidis.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)