Aleksandra Radović
0
'Povlačim se sa scene'
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta! Ogroman talenat i savrsen karakter, tome se samo moze diviti! Skidam vam kapu gospodjice Radovic i ako mi je zao sto necete nastaviti muzicku karijeru.
j.e.b.a.o.t.e Dado polumenta i Jelana Karleuša!! vidim da imaš mozak veličine dijabole...
TOOOOOOOOOOOOOOO ovo mi je najljepsa vijest u sedmici, starno mi ide na zivce tvoj glas i drago mi je sto te necu morat vise slusat na radiu
Sta je ovo, danas jedna losa vijest sustize drugu.
oduvijek mi se sviđala Aleksandra, super pjeva, super izgleda a i normalna je osoba.Pa ko je nebi oženio!?UDAJ SE ZA MENE.
Alexa je najnormalnija osoba na estradi. Djevojka ima klasu, manire i najvaznije, mozak. Kraljica soul-a! Nadam se da ce joj se zelje ostvariti i da ce biti srecna i ispunjena do kraja. Sve najbolje!
Zena je legenda.
BMK! *(boli me ki**)
Boginjo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......ostaniiiiiiiiiii jossssssssssssssssssssssssssss 50 godina s namaaa...... sve sto valja kratko traje :((((((((((.. uvijek ces biti No.1 sa ovih prostoran...niko ti nije ni do koljena :D
sve naj
Svaka cast. Konacno neko normalan na ovoj estradi. Cestitam vam gospodjice radovic na tome sto ste normalni, a to je danas najvjeci kompliment (nazalost).
Nemoj njega, uzmi mene!!!
Kakva strašna vijest. Grozno.
Udaj se za mene!