Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
amerika se ovom kišom malo zeznula.. kontala je potući će nas, al ocigledno nam je ovo trebalo da budemo još jači, i mislim da se sad hvataju za glavu i govore sad smo na*** kad bi se mi opet ujedinili njima bi koljena klecala od muke!!!!!!!!!!!!!
Amerika do sada poslala pomoc u vrijednosti od 750 hiljada dolara, a donacije Washingtona ce pristizati stalno. Sta si ti doprinio cmaru ofucani?
Kako žarko želim da ova nesreca koja je zadesila nasu zemlju izgradi mostove medu ljudima koju su sruseni krajem 80-tih i pocetkom 90-tih godina. Bez obzira kako se ko od nas zvao svi smo jedan narod.
... pa zato si sigurno i izabrao taj originalni nadimak "NSDAP" .... haj ne laprdaj! ;)))
postovani 99% kamo srece da se nije desio terorista G.Princip i da nam je sluzbeni jezik njemacki. Ni ti ni ja ne bi sad razmisljali o nekim glupostima kako se ko zove nego bi imali jedan veliki problem u koji dio svijeta otici na godisnji odmor i ne bi nas sigurno zanimalo koja je opcija na vlasti jer bi zivjeli u uredenoj drzavi. A nakon zadnjeg rata trebalo ja nad BiH uspostaviti protektorat a Wolfganga Petritsch postaviti kao presjednika drzave (protektora) sa punim ovlastima, mislim da bi nam tada bilo puno bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)