Komentari (688)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pjesma se zove torbicom ga
Ana i muzika nas mozda spase katastrofe. Kako god, sretno.
@BosmalBoyy ma lazi me lazi vjerovat cu sveeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Najbolje bi bilo da ova sto svira cello ode sama a ovo troje ostanu kuci.
Pjesma je jedna lijepa balada sa ubacenim reperom kao nesto neobicno. Ana Rucner pravi pogodak. Dalal prekrasan glas zajedno sa Fudom bili su veoma dobro ukomponovani! Sve u svemu zvjezdice sa nase zastave ce sijati punim sjajem. Nasem timu na celu sa Almirom Ajanovicem zelim puno srece u Stockholmu. Neukusu u mnogim komentarima zaista nema mjesta.
Moras imat pjevace da bi pobijedio, mi se jos uvijek drzimo amaterizma.
dubioza kolektiv i to je to
"Snimljena je na vise jezika." Da mi je cut' kako ovo zvuci na engleskom...
svršiće violončelo kako ga ova ana nadrkava
KOLIKO SAMO POZITIVNIH KOMENTARA LJUDI ŠIROM SVIJETA, A ZATUCANI BOŠNJO PLJUJE I PLJUJE !!!! Po meni super pjesma (preslusao sam je jedno 200 puta do sada), o instrumentalu da ne govorim...Vrh vrhova !! Dalal i Ana su pokidale... Deen malo manje da mlati glavom i sve super :D Velika drama tokom cijele pjesme Btw. Velike pohvale za cijeli tim ! BiH do pobjedeeeee !! ESC Sarajevo 2017 !
jeboo te din u guzu onakav nasminkan s puderom 😆
Evo jedna ekskluzivna, izvorna i neobrađena fotografija sa snimanja: http://s22.postimg.org/a6legmr81/Dlal_photoshoot.jpg
deen je extra pjevac
zalosno...a stas! ja znam samo jedno nedam djeci da gledaju evroviziju..
Znci Boze!!! sto bi reko ramiz zmaj
Dobra pjesma. Sta ste se nadovezali Deena. Pola losih komentari dolazi od lokalnih giliptera. M vam u P. Fini glasovi, dinamika, dogadjaji i td. Svaka cast.
LOŠE! Ovo može proći možda kod nas, ali tamo neće sigurno. Samo se brukamo!
jbg
Majke mi, ovdje sve sami strucnjaci, sto za muziku, sto za kulturu, sto za politiku, sto za zdravstvo. Pa gdje ste vi svi da nas predstavljate bilo gdje u svijetu. Ubise nas polupismene glavusine kojima ne smijete javno protivrijeciti al ipak sve znate I u sve se razumijete. Bljak bljakova
Ana je fenomenalna ! Pjesma je taman za Euroviziju i nadam se odlicnom plasmanu. Ja mislim da ce nas Ana Rucner dovesti do pobjede.