Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljepsa pjesma nego ona sto je isla na eurosong! haj bit ce nesto od ove maYe, i nemamo nijednu postenu pop pjevacicu. a ono sto imamo vec je da bog sacuva
okano :D dobra je ova maja, ocam\'. al daj brate nesto zivlje, sve joj neki tuzni pjevuljci bice nesto od nje aBd
Dronjak od pjesme!
droljica
Lijep glas, sve stoji, pjesma nije loša, ali nije vala ni hit. Ne ostaje u uhu, nije catchy. Ako ovako nastavi, bojim se čut ćemo je samo na nekim priredbama, kulturica i to je to. Neće nikada imati solo koncert, što joj možda i nije primarni cilj, ko zna. I balada mora imati neku jačinu, pa čujte samo Joksimovića, Šerifovićku ili Georgijeva ( slučajno svi Srbi fakat ):)
Što ovo nisi pjevala na evroviziji yebo te ya u onaj poslije porodni šhupack.
Goni ovo u kuhinju..
KRALJICA BH POP MUZIKE
Maya je lijepa i jako pismena djevojka onako na izgled,,,ali kod nas ne prolaze finoče osim turbo folka i udri što jače ,,,o kolima da i ne govorim,,šteta što se ne gleda kvalitet ,,,
Nije lose... Problem, je sto pjeva dosadne pjesme,sto ima glas koji je slican stotinama drugih,vec ranije cuvenih.. Nista originalno i novo..
ja sam trebao ici na eurosong umjesto maje. osvojio bih top 10 rezultat u finalu s pjesmom vladimira grajića koja je na kraju predstavljala sloveniju i bila predzadnja u polufinalu. joj ovog kukrića, kako ne zna odabrati.
Jel ima i jedna njena slika na kojoj se ne kleberi i ne pokazuje zube ...
Konačno se pojavila jedna pristojna pjevačica zabavne muzike u BiH. Prelijep tekst i prelijepa muzika u pozadini. Mayo imaš puno talenta i samo nastavi. Uspjet ćeš, sigurna sam.
de nek joj merlin isplagira koju pjesmu, nesto zivlje malo :D nije losa al brate kad god joj poslusas pjesme nesto samo za plakanja.
ko da se proljepsala nesto. haj dace bog pa da neko normalan konacno i uspije u ovoj zemlji
sta bih joj radio..... jaoooooo. majo, vaka si (Y)
Lipa vam ova vasa Maya. samo joj treba nac nekog dobrog skladatelja i nesto zivlje malo. ovako ko da na sahranu kakvu ide. glas za 10