"Štrajk mozga" izlazi 21. aprila
0
Poslušajte miks pjesama sa novog albuma Ede Maajke
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se dugo čeka!
Nema dalje ... svaka cast
dugo ne pročitah gluplji komentar. ko da si mučko kolu ocam
Hej EDO, push.i k..ur..ac, ajde malo ga podoji, ajde Edo doji doji, moj k.u.r.a.c podoji.
KLASICNA MUZIKA JE ZAKON. OVO JE BRUKA!!!
samo produkcija muzicka mu je bolja a ovo su tekstovi za klince od 13-17 godina..album se ne preporucuje punoljetnim osobama, radi jeftinih tekstova!
ovo je nesto najgore sto sam cuo u zadnje vrijeme, edo je idiot teski i otkako kara jevrejku tamo i zivi s jevrejima repa ko jevrej, uzasno, bih hip hop scena ima 20 repera par svjetlosnih godina ispred ede maajke, samo im sansu dajte a ne slusajte ono sto vam mediji plasiraju zbog necega sto je uradio ima deset godina, par klasika koje nikad opet nece uradit niti im pric. uzas upm.
KING !
ovo je zlo....Glavonja razvalio si još jednom, svaka čast
Ni rjeci o tipu sto je vadja napravio najvise za ovu plocu, vecinski producent pesama. Billain! Zasto su producenti tolko underated?
@1 Edo govori iz svog ugla. Iz ugla običnog lika u Tuzli, Sarajevu, Bihaću.... Govori o problemima, na jedan za nas Balkance specifičan način, arogantno i provokativno. Zašto? Zato što mi tako pričamo, zato što mi na taj način živimo. Eto zato. Edo sije mržnju i nacionalizam ? Hmmm zašto ? Zato što je reko da zna ko je počeo rat u njegovom gradu ? Jel\' zato ? Zato što je rek\'o: • Više bih volio da mi sin bude peder nego nacionalista. (na koncertu u BKC-u, 2003) Jel sije mržnju i nacionalizam zato što je ne gleda svijet kroz nacionalne bolje i ne gleda kakvo ti je ime Mujo, Ivan il\' Stanislav ? Jel zato ? Podatak da je oženio \"izraelku\" govori da nije iskompleksiran k\'o ti i da ne gleda život kroz prizmu \"naših i vaših\" Bez policije se ne može kol\'ko god ona bila koruimpirana i moramo s MUIP-ovima surađivati, al\' smijemo ih i kritikovati, kulturno il\' na Balkanski način. Demokratija.
Edo govori iz svog ugla. Iz ugla običnog lika u Tuzli, Sarajevu, Bihaću.... Govori o problemima, na jedan za nas Balkance specifičan način, arogantno i provokativno. Zašto? Zato što mi tako pričamo, zato što mi na taj način živimo. Eto zato. Edo sije mržnju i nacionalizam ? Hmmm zašto ? Zato što je reko da zna ko je počeo rat u njegovom gradu ? Jel\' zato ? Zato što je rek\'o: • Više bih volio da mi sin bude peder nego nacionalista. (na koncertu u BKC-u, 2003) Jel sije mržnju i nacionalizam zato što je ne gleda svijet kroz nacionalne bolje i ne gleda kakvo ti je ime Mujo, Ivan il\' Stanislav ? Jel zato ? Podatak da je oženio \"izraelku\" govori da nije iskompleksiran k\'o ti i da ne gleda život kroz prizmu \"naših i vaših\" Bez policije se ne može kol\'ko god ona bila koruimpirana i moramo s MUIP-ovima surađivati, al\' smijemo ih i kritikovati, kulturno il\' na Balkanski način. Demokratija.
Nije lose ali moze i bolje ovaj album obiluje temom o socijali i na tu tematiku su sve pjesme,a imao ih i prije.Znaci,mogao je bar nesto novo ubaciti!
dvije pjesme je objavio;panika i imas ti sta para..a ne jednu...
JADVA CEKAM NOVI ALBUM!!
Uuuuu taman za ljeto Edo Tito
@svima bio sam mu na koncertu i popljuvo je policiju ove drzave, tj. policijskoj sluzbi kojoj su ruke vezane, i faktički \"je.bo im je ma.ter\", u onoj jednoj pjesmi u idućoj pjesmi, ironično, počinje tekst: \"nikad ne dozvolite, pogotovo vi zene, da vas tuku u zlostavljaju, ovakve slučajeve odmah prijavljujte policiji...\" - zašto odjednom on trazi utociste u policiji kojoj prethodno je.be. ma.ter?