Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvuci gore od zadnjeg albuma hanke paldum!
Bolje je zvučilo na stadionu, a Aida je bila fenomenalna.
e da je publika oduševljena nije tačno
Hvala Klix za ovaj dasak, ima nas koji bi dosli a nismo mogli...ovo se zove koncert i musikalälskare.
ahaha dino ostavi se bgt tog plesnog performansa.........
Dino ovo, Dino ono. Ja na njegov koncert nikada neću otići niti ću kupiti njegovu muziku, ali svaka mu čast. Ne puni on samo Koševo, već i prostore van BiH. A ovi komentatori - izvolite, skupite 70 (slovima: sedamdeset) ljudi, može vam ići i popust pa da se i rodbina računa, na bilo šta što znate. Nisam siguran da bi vam toliko i na sahranu došlo.
Dajem ljetni popust - skupite 7 ljudi da vas gleda kako nešto dobro radite, ali ovdje vise nema popusta na rodbinu i prijatelje!
Jeste li spremni osjetiti šta sve može PLAGIJAT!?!?!
Dino, zbog tebe sam dagnje prestao jesti. Jebala te školjka.