Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo od svih sto zele pomoci kolegi, ali on nazalost nije jedini kojem treba finansijska pomoc....sta je sa ostalim koji boluju od najtezih bolesti i nemaju poznate kolege i prijatelje da im odrade koncert. Zar ovaj koncert nije mogao biti biti organizovan za neki zajednicki fond za oboljele a ne samo za Edu?
edo i adi mulahalilovic su braca. jos davno prije rata su bili clanovi grupe hari-mata-hari..
Svu učesnici koncerta svojim nastupom dat će podršku svom kolegi i prijatelju Edi Mulahaliloviću. \"Sarajevska pop-rock scena okuplja se na koncertu podrške prijatelju. Uz umjetnike koje će nastupiti u Zetri, koncertu će prisustvovati i Sejo Sekson, Fazla, Davor, Zele, Jasna, Nećko i Almas\", ističe Adi Mulahalilović. pa sad jel adi il je edo???
dacu cenera samo da ne idem da gledam merlina.