Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put cujem Bakira da sastavi pet rijeci a da izostavi SKANDALOZNO :)
Ali je zato nastup skandalozan ;)
Neces se najst hljeba od pjesme Bakire to ti garantujem :D
Za cugu dosta ;)
alkos alkos nema perspektivu :D
adi_SA .maso bezlicna. Gdje si prosvjetitelju! Masa je po sadržini i osobinama -bezlična.Stoga je jezička konstrukcija:"maso bezlična"-školski primjer pleonazma.
28.02.2014. u 18:15 Bakire, ti od svog života nisi napravio ništa osim pakla.Sam snosiš krivicu za posljedice stranačkih usmjeravanja, za loše i neovisno novinarstvo, za neprofesionalno i nestručno novinarstvo, kojeg si ti imao obraza nazvati istraživačkim.Snosiš posljedice slugeranstva moćnicima, davanja otkaza ljudima za koje si ocijenio da te mogu ugroziti.Direktorisao si na mjestu kojeg nema u Statutu(ni važećem , ni onom koji se htio poturiti Parlamentu kao kukavičije jaje. Jesi lažni novinar, lažni Valter i lažni muzicar.
Artemida, iz tebe izbija frustracija, cije porijeklo ne znam.Medjutim, ono sto je, vise nego ocito, je da imas problem.Mozda si bila kolateral a kada je Bakir bio na FTV... Htio bih se zadrzati na muzici.Meni je ovo potpuno korektno, mixtura EKV i Azre.Ljudi mogu da ne vole ovaj muzicki izrazaj, ali zasto odmah lupati po nekim drugim sferama, po privatnosti covjeka...Klasicna Bosnjacka posla...
Ja sam dogurao do 0:48 dosta od mene. Ne znam ko je ovaj Bakir o kojem se prica ali ovo je uzas umjetnost.
bravo..frustracija izbija iz vas...Svi ovi postovi su od neke wanabe generacije u k.....Napravite nesto od sopstvenih zivota..maso bezlicna.
A šokantno ? Iskorišten i izraubovani stranački jurišnik i izuzetno loš i neobrazovan novinar.Ostala mu jedino svirka.
A dobro šta, mladi momci, perspektivna pjesma iz '95. Dajte im vremena. Bar ne pjevaju o ljubavi (doduše nisam pjesmu do kraja slušo). :)
kad će promocija u banja luci
I mahala svašta može podnijeti
kurca i pjesme i glasa
A gdje je Djidjimilovic?
Bakir propo ko 60 minuta mu,pa se ufatio gitare.Spiskala se lova od reketa za emisiju.
Prekopiran zvuk od RHCP
Bakire sine...realno mršava 3....tekst mi je fula totalno...ali ako se budeš trudio, 2023 bude nešto od tebe...
Joj dok ih vidi Izet, gotovi su