Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ima predobar pakas
Rihana je nepotrebna !!!
Maa heeej. Ne mogu da vjerujeeem koliko je \"provokatiivaaann\" ovaj spot. A vidis kad puste spot za pjesmu \"jos jedna u nizu- mina kostic\" , a u tom spotu igor x totalno go, sa nogom preko svog organa, to je super. al jebg.
Glupa je ko k.u.r.a.c
Slazem se @ja! Samo glupi ljudi nemogu razumjeti sta ona hoce sa objasni sa ovim videom , koja je tema videa . ONA GOVORI DA JE MOZETE ZVATI princess of illuminati, slut, lesbian, fat sve ovo navedeno ! ZATO STO ONA NEBRINE KAKO JE KO ZOVE NJU NIJE BRIGA STA DRUGI MISLE ON NJOJ . ONA RADI STO VOLI I STA JE NJOJ DOPADA !!! SKONTAJTE VEC JEDNOM ! I NETREBA DA VAS BUDE BRIGA STA DRUGI MISLIE O VAMA BAS KAO STO OVAJ POUCNI VIDEO GOVORI !!! KOJI JE BLOKIRAN U 11 ZEMALJA BEZ IKAKVOG NORMALNOG RAZLOGA , IMA STO PUTA VISE PROVOKATIVNIJIH SPOTOVA NEGO STO JE OVAJ ...
mora da i ne razumijete engleski cim niste skontali o cemu pjeva,a posebno na koju je temu spot! poenta svih scena sa novinarima i naslovima iz novina jeste da ismijava sve sto se o njoj pisalo,izmedju toga da je princeza iluminata....koji ste vi moro.ni da niste ni svjesni da se bas vama deb.ilima narugala! i sta vi pametujete o moralu 99% vas kuci gleda pink i turbo folk ku.rveti.ne a prosipate moral. gadite mi se da bi pljunula na vas!
OVO JE SAMO DOKAZ DA ONA TRENUTNO VLADA POP MUZICKOM INDUSTRIJOM PREDOBRO , NEVIDIM STA JE OVDE NEPRIKLADNO IMA HIJADU PUTA NEPRIKLADNIH SPOTOVA. OVAJ JE SASVIM OKAY . JOJ KAKVI SVE KOMENTARA OVDE SVE VAS JE OCARALA . HAAA?? SELJACINE JEDNE NI JEDAN NORMALAN KOMENTAR .
Mozda bi bilo realnije da su napisali: The Whore of Illuminati...
Još jedna u nizu NWO droljetina kojima je cilj dokrajčiti i ovo malo vrijednosti što je na Zemlji ostalo i čovjeka definitivno zakucati za samo dno. Moram priznati, svaka im čast, rade je..no dobar posao sa tim.
ISTINA JE. na 2:50 iza nje pise princess of illuminati. prokleti bili samo truju mozgove ljudi.
Mamu im illuminatsku ma gdje nam nestadose branimir johnny stulic, sergio blazic đozer...? prave velicine
Sex in the air, I don\'t care, I love the smell of it ma fenomenalno je.............ne durite se
tuzno kako jedini nacin da privuce paznju na sebe je da sisa bananu
Ovo je pristojnije od 50 % spotova koji se prikazuju na srpskim i drugim sličnim televizijama...
malo na GAGU baca... u suštini sav taj POP svijet je kopija kopije...
\"Rihanna - The Princess of Illuminati.\" pa ona i jeste jedna od njih i podržana je od njihove strane, zato i jeste tako uspješna... rade joj tekstove, spotove, izgleda kako joj kažu...ukratko jedan od njihovih glavnih alata za ispiranje mozgova i kontrole uma, a sudeći po svemu u tome uspjevaju...
yebeni illuminati, ispiraju mozak djecurliji, i brisu sve moralne i ostale prave vrijednosti. pogledajte na 2:50 , kad pise iza nje ; Rihanna - The Princess of Illuminati. ccc.. ma.mu im