Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se niko ne uvrijedi, volim ZP, ali sve što rade od albuma "bog vozi mercedes" je meni nazor, uključujući i njega...
Odron odrona! Njima je vec odavno najbitnije samo to da budu kao prvi sa spotom, tj. da obrade nesto sto je trenutno aktualno. Pa je bio fashion guru, pa dvoje poginulih u ratu, sada sapunice.... FUJ! Nema tu vise muzike ni malo.
1.35 kvota da ce iduca pjesma imati veze sa popisom
Sta fali u tome sto prate aktuelna desavanja? Bar ne prodaju muda pod bubrege ko ostali.
Ah,sta od papka ocekivati nego da "postuje" zene. .. To je naucna fantastika za njih od samog postojanja...
"Po " difoltu" ti si ljuta , tebi svaka dlaka smeta " ....prejak stih...
Nisam zadovoljan pjesmom ali o ukusima se ne raspravlja..
NIje ni "pušenje" kao što je nekad bilo !
sad je samo pušenje
premijera na klixu! hahah
ludi su :)
oo somtajms aj gara filing..ooooo
GIF je napravljen! http://i.imgflip.com/3yzi4.gif
ljudi neko je Seji podvalio da je bosnjak :-D, mozda je Rahman, oladi mu se kahva...
Jose ocekivano.super.
Glupih komentara ovih istpod. KAzem vam ova pjesma ce biti HIT HIT HIT!!!
"Na predstojećem popisu Bošnjaci se po prvi put popisuju svojim imenom, imenom koje su nam branili i koje smo u ratnom Sarajevu 1993. godine vratili i imenom za koje smo u protekloj agresiji i ratu veliku cijenu platili. Nikada viiše ne smijemo dopustiti nikakve manipulacije sa ovim imenom." Tarik Zaimović
MISLIO SAM DA JE COVJEK POSTAO OD MAJMUNA DO MOMENTA KADA VIDJEH SEJU SAXONA.SADA SAM SIGURAN DA JE ON POSTAO OD KONJA SA ONIM KONJSKIM ZUBIMA I KOBILJIM OSMEHOM.
Iskompleksirani Vlasino smrdljivi, Sejo Sexon je gospodin za tebe. Toliko toga je postigao u zivotu s Zabranjenim Pusenjem i za razliku od Posrbice Kusturice, Gorana Bregovica, Neleta, Perhana, Nede Ukraden je ostao u Sarajevu i bio u Sarajevu i uz Sarajevo kad je bilo najteze. Sve pjesme zabranjenog pusenja Davor Sucic alias Sejo Sexon je napisao. Vrhunac tvog intelektualnog nivoa su Lepi Mica, Sinovi Manjace, Baja Mali Knindza, Era Ojdanic i ostali genocidcni-svetosavski isprdci guslarske kulture.
govnoslav. NA VRHU MOG SU TVOJA MAMA I SEKA.A TI SI NA VRHU KITE TVOG BABE KOJI TE ODMALENA NATEZAO U CMAR DA PORASTES.NABIO TI SEJO SAKSON SVE ZENSKO U PORODICI OD 5 DO 105 GODINA.TEBE CE NARAVNO TVOJ BABO.