Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prime time je ovo samo montirao, animaciju je radio \"Poznati umjetnik\" :D
Samo da kazem da primetime nije radio 3D dio ovog spota. To je 100% pouzdan podatak. Nisam siguran ni za snimanje. Jedino znam da je neko pokusao u montazi da napravi nesto podnosljivo od toga. Moje misljenje: pjesma je OK, spot je odron.
@EMIRE i svim tvojim nickovima Posto si me spomenuo u kontekstu u kojem ja treba da budem Emir koji se kao javlja pod svim mogucim nickovima, samo cu ti reci da se ja zaista zovem Dado, a da ostajem pri svemu sto sam napisao ovdje. Pjesma je odlicna i pomak je naprijed za ovu grupu. A vidim da se slaze i barem 5 ljudi iz moje firme, barem prema postovima ovdje.
Ovo ni smrznute kamile ne bi mogle slušat\'. Even frozen camels would not be able to listening to this shit.JAH.
Emire nemoj odgovarat na postove pod NedoMejtas,DadoRock,BHMisljenje...Fol je da furas svoje uvijek ce biti bar 50% onih koji su protiv tebe, i Sting to dozivljava cijeli zivot a kamo li ti. Elem da zakljucim, ne iznosim stav svidja li mi se to sto ti radis ili ne, nego te savjetujem da ako zelis ostati u tom poslu, slusaj samo one dobronamjerne kritike koje ti imaju smisla. Znam ja dobro sta znaci baviti se tim poslom.Neka probaju pametnjakovici...Eto u pamet. Treba se stalno usavrsavat to je cinjenica.
Poznati francuski umjetnik !? Ovo uradi Kemin mali preko noci zajebavajuci se malo sa 3D Studiom na svom pentiumu 3...
ja gluposti mati mila
Ovaj spot kao da je Zivko Josilo radio pa je ovako odvratan ispao...
Sto se mene tice ovaj spot je smece. Animacija i modeli su do boga amaterski, kao da ga je radio neki slijepi francuski umjetnik!
Meni se svidja. Who the fuck si ti tele s nickom \"tala\" da dajes neke ocjene o nekome?? Sta ako ja kazem da je ovo najbolja grupa na ovim prostorima? Ko ce da presudi ko je u pravu? Mozda Inzko, kretenu kretenski!
Mislim da mnogi bendovi i pjevaci prave video spotove kojima pokrivaju nekvalitetu pjesme. Moje misljenje je da je to npr. slucaj sa zadnjim Lakinim spotom. U ovom slucaju, mislim da ovaj spot daje svima mogucnost da poslusaju pjesmu, a pjesma je odlicna! Zato mi se svidja ovaj pristup naglasavanja muzike i isticanja dobre pjesme, a ne skrivanje i muzike i pjesme. Super!
Grupa je totalno sranje inace tako da necu ni gledati spot
ja samo pokusavam shvatiti da je ovo neka sprdnja na racun kompjuterskih animacija s pocetka devedesetih godina :P mislim, fakat nidje veze..
Ne tako davno sam ovdje napisao da je zadnji album Emira i kamila najbolji rock album objavljen na Balkanu u prosloj godini. I to je ziva istina! Toplo ga preporucujem svima, a specijalno \"pljuvacima\", jer mozda promjene misljenje. Nadam se da ce pobjediti za ovu muzicku nagradu bas \"kamile\" a ne tamo neka Regina i tona nepoznatih likova iz Hrvatske!
@rambo amadeus Ja sa bas ne bih slozio s tobom. Meni se ova pjesma cini kao neki pomak naprijed ove grupe. Vrlo jednostavna, a cvrsta i jasna rock pjesma. @ Camila Ljude kao i ti ne treba ni komentarisati. Slusao sam milion puta ovog Emira kad je pricao, a i zna ga moja najbolja prijateljica. Niti je ufuran, a dalako od tog da je papak. Papak si ti i slicni tebi kojima mame i tate placaju Internet, a oni to koriste samo za pljuvanje i negativu. Slazem se sa vecinom komentara da je pjesma bolja od spota, ali opet ko zna sta se vrtilo ovom Francuzu u glavi kad je to radio.