Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas je vrijeme doslo bolesno..kad je akcija za neko dijete kojem je novac prijeko potreban za lijecenje odziv bude los a kad treba glasati za ovakve nebuloze i puniti dzepove privatnim tv onda se telefoni usijaju
Evo sve letim da ih podrzim.ko mene podrzava u bilo cemu?
dobarja.ti nije bitno koliko dobijas, vec koliko dajes :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
joooj šuplje ove! odluka na glasačima😂😂😂, čemu žiri, ako će glasači odlučiti?...treba vam para?
Mene iskreno zabole neka stvar za ove šhoove, a vi kako hocete.
i mene, majke mi! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
znaci ako imas hrpu prijatelja vece su sanse da dalje doguras?? bez obzira na kvalitet pjevanja?
Koji komentari ? zar nevidite koliko ste negativni. Pocnite razmisljati kako bi bilo lijepo malo misliti pozitivno i radovsti se nekom uspjehu mladih ljudi. Mozda i na neki nacin pomoci tim mladim momcima da ostvatvare svoje snove.. A ne samo nista nevalja ma boli ne za njih k.....itd.
@kardan saberi se vidis koliko u tebi je jada i bjede i negativiteta.
ma nema problema. sve za x factor
This is why we can't have nice things! Teško vam podržati BESPLATNIM glasanjem nekoga sa ovih prostora u nečemu što je njihov san, a imate obraza kukati kako ni vas niko ne podržava. Ljepote moje, kreće se od sebe. Naravno da imaju moj glas i ima ga svako ko pokušava da uradi nešto od svog života u ovoj državi gdje se samo igramo prebacivanja krivice s jednog na drugog. Idete dalje momci, ne brinite. Zli ljudi bez ikakve aspiracije u životu su uglavnom ti sa viškom vremena koje rado troše pljujući po onima koji se bore i rukama i nogama da uspiju. Samo naprijed!!
Jarane, pa čita li iko tekst? Jok, ali bitno je da je 70% raje puklo po socijali, odakle meni pare da glasam, nisam lud itd. Glasa se preko fb-a i glasanje je BESPLATNO !!!!!
djaba ti raji govorio :D " to samo vidi naslov "
NEĆU da oni meni plate jer "takmičenje" u muzici nema smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
evo mi suze teku niz ledja sto oni nisu prisli hehehe
ja sto me zalimbo racku sto oni nisu prosli
Hoce li mene ko podrzat' s tri milje?:D
Virtualnih što da ne,jer i ovo glasanje je besplatno ;)
Hoce li mene ko podrzat' s tri milje?:D
Pa malog će Adnana zbog prezimena malo "pogurati", inače čika Behdžet stupa na scenu (ako su rod). :)))))) Šalim se, naravno da ću podržati svakoga ko nas predstavlja na bilo kojem takmičenju. Ipak su oni iz BiH.
Što se mene tiče nisam ih ja nikud poslao. Ne vidim razloga da ih ja vraćam.
Ne pada mi na pamet
držite se vi fakulteta..
Ovi momcici nisu krivi sto sebi prave medijsku promidzbu,na Beogradskim Televizijama ,jer nase Tv i onako niko ne gleda i ne smatra ozbiljno, DALEKO VECE ZLO NAJAVLJUJE NEKI JAD OD MENADZERA, A TO JE KONCERT U SARAJEVU, STARE I OFUCANE BABE: IKONE -RATNOG I FOLK TURBO-ZLA- "ZORICE BRUNCLIK"-DOBITNICE " "Ordena Belog anđela "-od najveceg zlocinca :VOJISLAVA SESELJA FUJ SARAJEVO FOREVER
N E Ć U