Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadugo se nece roditi pjevac njegovog duha, karizme, glasa i humanosti...nedostajes andjele :(
\'\'mladić anđeoskog glasa\'\' - je degradacija pokojnoj Todora na nivo glupavih tinejdžerki, Todor je bio školovan muzičar i muzički genijalac...
Zauvijek si u srcu. Nikada zaboravljen...volim te i vječno pratim.
Pet godina nakon smrti vidi se kakva je veličina bio Proeski. U svim aspektima. Jedan od najboljih svjetskih vokala ikada i da ga Bog nije uzeo poharao bi svjetsku scenu http://www.youtube.com/watch?v=GKZWtNAZE_s
R.I.P
@@commi ...dođi pa me otjeraj...
Izađi više odavde familiju ti tvoju!
@reko sam ...prijepodne mrziš sebe, popodne čitav svijet ?
E jest značajno što su ga cijenile sve religije na balkanu, religije iza kojih stoje neružni mrtvi ljudi. Religije koje samo grabe. Smiješan si! Briši komentare koliko hoćeš, znam da te boli.
Utjeram vam.
...momak koji je dušom pjevao...neka mu je laka zemlja...
Kada ideš kroz Bosnu ne pjevaj Kada ideš kroz Srbiju ne igraj Kada ideš kroz Makedoniju ni ne pjevaj ni ne igraj... a evo i zašto: http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY Todore sine, hvala ti.
Počivaj u miru Legendo ;) !
Like ko se sjeca gdje je tacno bio i sta je radio kad je cuo za tragediju Tosinu
Djevojčice su ga voljele zbog njegove mile face. Ali on je mnogo,mnogo više od toga.On je glas,talenat,muzičko obrazovanje. Hrabar je onaj ko se nakon njega usudi pjevati Zajdi,zajdi.
Jako tužan datum i teško je i danas bez njega. :( I vrijeme baš leti,ali ne zaboravlja se on.
Andjele, nismo te zaboravili!!!