Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
party je bio los, 'dj' wedran je smorio ljude, atmosfera losa. stvarno nismo mogli ostati uz najbolju volju. jebiga. cijenim pokusaj... smrt fasizmu.
Smrt fasizmu pametan ti je komentar svaka cast momcino dok je takvih bice uvjek usta da odlozim svoj proljev. Dobro mi doso, bolje te moj proljev naso. Smrt tvrdoj stolici, zivio proljev
Jebo vas Tito !! Sve redom koji ga se rado sjecate !!
:) smrt fasizmu odlican komentar!
Bosno moja divna mila lijepa gizdava.... Pozdrav svim Bosancima i sretan im Dan državnosti!
e jebi ga sad kiril
POSEREM VAM SE NA CIRILA METODIJA VUKA KARADJICA I CIRILICU
ODLUCUJUCE BITKE ZA OSLOBODJENJE OD FASIZMA U DRUGOM SVJETSKOM RATU NA BALKANU SU SE DESILE U BOSNI I HERCEGOVINI I ISTORIJA SE OPET PONAVLJA.. FASISTICKE SDA-SDS-HDZ SNAGE MORAJU BITI SRUSENE I OVO SU PRVI KORACI U BORBI ZA OPSTENARODNO OSLOBODJENJE.. Smrt fasizmu-Sloboda narodu!!!
zivjela SFRBiH
To je prava drzava Bosna i Hercegovina
Nesmijemo zaboraviti sve one koji su doprinjeli postojanju BIH ,ni one u 2. svjetskom ratu ni borce koji su ucestvovali u odbrani BiH tokom agresije 92. ggodine.Zaboraviti ovaj datum znaci zaboraviti i istoruiju ove zemlje.
zivjelaaaaaaaaaaaaa
Zivjela jedinstvena Bosna i Hercegovina