Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Zenici ipak party u cafe ULTRA (a e pivnici Gatto kako je prije objavljeno). VIdimo se.
Haj ba ljudi popustite svega vam. Kome se ne ide neka ne ide,ima Brenu, a cujem da ce i Ceca uskoro. A cinjenica je da je ovo najbolji DJ na svijetu, bar po svijestkim TL, a i da nije prvi jest medju prvih 5 i to je ludooo i to je super da je on za par dana u BiH. Bit ce to najbolji party ikad sa najvise tehnike, led ekrana, lasera, najboljim zvukom i jedva cekam. S druge strane akrta jest malo skuplja, al za ovakvo ime to mora i biti, svaka cast svima, u ovom slucaju i Henekenenu, sto ce nekim ljudima obezbijediti besplatan ulaz tj. dzabnu kartu. To je full cool i nadam se da cu ja dobiti jednu :-), a ak oen dobijem onda cu je kupiti jer ovo se ne propusta. Pa ko voli nek izvoli, ko ne voli pa nek ne prica gluposti jer zive svirke ima ko u prici / u Sa je u zadnjih mjesec dana svirao Edo Maajka, EKV, Skroz, Rundek, Zabranjeno pu[enje , sad dolaze Majke, itd itd. Svake sedmice imajubar 2 koncerta, a to sto neko ne izlazi iz kuce i onda pise da se nista ne desava to je glupost
Boli me Ku*** za HAJNEKENJAJ pivo A jos vise za te nadriumjetnike, koji su umjetnici samo u tome da majmunima (poput \"nekog iz mase\" ) prodaju gluposti.
Odgovor za hmmmm Sine dragi, i sam znas da DJ-evi ne sviraju vec pustaju muziku, samo u tom njihovom \"muzickom svijetu\" se kaze sviraju ! I podrzavam covjeka za ovaj post iznad koji je napisao ! Muzike uzivo da se svira je sve manje i manje..
A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar? A zasto karavana nece doci u mostar?
za uuff: get a life matere ti.....i idi na brenu
citat: svirat će u petak u dvorani \"Mirza Delibašić\", KSC Skenderija. Matere ti sta ce on to svirat, gramofonske ploce, cd-ove, pusit ipod da odsvira? Jest ga dizete ko da je neki on neki faktor. Jest bio al je to vrijeme vec odavno proslo. Sama cinjenica da se dijele karte na sve strane je dovoljna da pokaze koliko je ustvari (ne)zainetersovanih za ovaj dogadjaj. Vrijeme je za prave muzicare i nastupe uzivo, bez obzira na koji zanr spominjemo