Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je tako udaj se za mene... Nena Razija je napravila kljukuse necs bit gladna sve ces imati! :)
kako onda znaš za tu torbu, ja prvi puta čujem za nešto takvo...
Super izgleda
Jao
Negativnih komentara.da se zove Sadeta bili bi bolji.
...simpatična djevojka i relativno uvjerljive izjave. samo sam osto uskraćen za definiranje "golotinje", obzirom da fotke prikazuju sasvim solidno od "atributa". istinabog, golo nije, al je sasvim dovoljno "knapali" da se nemere govorit o neisticanju sexepila.
Rece pamela i ode taggirati balmain, michael cors, armani na instagram profil, a kad bog da, i chanel, al dok nema, nema veze jer nije u tome smisao zivota. Drugim rijecima, pamela ne se*i.
ne znam ko je ali upoznao bi je rado
Ne ide Pamela i jahta u jednu rečenicu ali nikako! If u know what I mean! :D
meni je smisao zivota da pijem moet & chandon na bijeloj jahti dok brisem nos od kokaina i u sorcu pederskih boja od 400€ i sa cvikama od isto toliko para govorim ajjjjjj laaaaaav fessssn TiiiiViiii
Cuj izasla u javnost s novim hitom vikend a nije joj do jahti i aviona.Mora da se u ovom masterpiecu dotakla bullyinga u skolama
Lici malo u faci na Andjelku 😁
ljubav,ljubav je smisao života reče mi čovjek dok cigaru mota.....
A sta li je tebi smisao?
smece