Na poznatoj lokaciji
0

Ovogodišnji OK Fest na Tjentištu održat će se od 13. do 15. augusta

N. C.
Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. augusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska, saopštili su organizatori festivala.

Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

"Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo iščekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu, nastupe uživo. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove", saopštili su organizatori festivala.

Na tri festivalske pozornice publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene.

Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv, navodi se u saopštenju.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo iščekivanu "normalnost" biće zaduženi: Van Gogh/ Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na glavnoj pozornici.

"I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenoj pozornici u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su Ritam nereda - Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet", navedeno je.

Festivalski kamp se i ovoga puta otvara dan ranije, 12. avgusta.

Na OK ljetnoj pozornici kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Partyju u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na obje pozornice zaduženi su Siniša Tamamović i Alexander G.

Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni drugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK ljetne pozornice u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomić, Toni Јuranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na glavnoj pozornici Mladen Tomić i Toni Јuranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Partyju u OK kampu.

Finiš festivala, u nedjelju 15. avgusta obilježiće nastup Marine Karamarko na OK ljetnoj pozornici, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Partyju.

"Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici okfest.net. Uskoro donosimo i info o početku prodaje paketa za ovogodišnji Nektar OK Fest na Tjentištu", dodali su.