Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo pobjednicu ovogodnjeg x faktora adria :D
Treba se izboriti sa puno dusmana koji ne mogu podnijeti da neko napravi uspijeh, pogotovo iz drzave odakle dolazi. Zelim joj svu srecu.
ona i mala rachel crow iz amerike... u 5 deka... savrsenstvo...!
Ja si samo mislim da je sa svojim talentom otisla na ZMBT pjevala bi u prvih par krugova, i to bi bilo to. Onaj Bomostar i Svrakic samo traze sisu i guzicu da im sline krenu, kvazi-profesorica ili uzima pare pa gura pojedine, ili je ljubomorna na one stvarno talentirane, onaj novi clan bi je mozda podrzavao al ne bi joj to puno znacilo, ali nas narod bi, naravno, nastavio glasati za neku kopiju "Kebe, Adila, Matića itd." sve dok u show-u ne bi ostala jedna i pol žena, i 10ak djecacica, da ponovim kopije ovih gore navedenih. Zalasno da istinski talentirani ne mogu uspjeti u svojoj zemlji, nego moraju ici u druge zemlje regiona, gdje ih vise cijene. Ilmici svaka cast, i zelim joj blistavu regionalnu karijeru!
Ma ZBT haveru nije nikakvo mjerilo pjevanja, vec poluvasarsko takmicenje Hayat seljacke televizije..xfactor se cijeni u svijetu...ko voli dobru pjesmu ne prati ZMBT
silovo sam "repeat" dugme :D još ne mogu da vjerujem...
Bravi Ilam!!!! Bravo!!!!! Super glas, super pjesma, Super ilma!
carica si
BRAVO djevojcice svaka ti cast!!! Zelim ti svu srecu da uspijes u ovome sto radis, imas fenomenalan glas! e ovo je talenat!
"Cuveni" ziri sa Hayata na celu sa "profesoricom" Anom i "strucnjakom" Bomostarom bi joj dali solidnu sesticu (6) uz komentar da je par libreta bilo jako lose, dok se apodjo jedva cuo. Takodje, dijafragma nije funkcionisala kako treba, a ni direktor Muzicke produkcije joj nije povjerovao u tekst koji je izgovarala, tj. nije donijela pjesmu na pravi nacin.
Sta ce njoj u zivotu x faktor, zeljko malu pod ruke i u studio!!! :P
Ako ova djevojcica ne pobjedi, pisam se ja na x factor!!
BRAVO!!!!!!!,!,
Svaka cast Ilmice, predivan glas, ostavila si me bez teksta. U zadnje vrijeme sve pozitivne stvari nam se desavaju, prvo pobjeda Zmajeva a sad Ilma :)))) . Drago mi je da se i mi napokon poslije sveg ovog sivila imamo cemu radovati i biti ponosni!!!
Stijena puca od ovakvog glasa!
muka mi je od ovi superstarsa cc
Ilma, sine, prelijepa si i divno pjevas. Zelim ti mnoooogo uspjeha, iskoristi svoj talent. P.S. Ljubomornih ce uvijek biti, ali to mi je malo zaparalo usi. Skromnost je vrlina. Glavu gore i ne obaziri se, nije vrijedno ni komentara.
Sumnjiva mi je ova mala skroz.
Ilma samo naprijed najbolja si!!!! Sandzaklija nazad u tor i ne bleji dzaba.
Aferim djevojčice! Svaka ti čast-pred tobom je lijepa budućnost!