Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne odgovaraju mi više. Mora da su poslušali savjet i kulirali se. A jesu se bili naložili.
Ma šta vam je ljudi? Krepo niger i sad histerija zbog toga. Idite vani u prirodu i uživajte. Eto vam lijep zoo park kod šonbruna pa se relaksirajte.
Zivim u Becu i znam o cemu je rijec. Zalosno je sto i kolega Mak rece da sve ostavlja gorak okus u ustima. Prije mjesec dana kada su pocele prodaje karata za prvi dan prodali su ih preko 15 000 iz razloga sto su najavljivali U2, Whitney Houston, Chris Browna, Liz Taylor i druge legende. Medjutim, ni sami organizatori do jucer nisu znali ko ce nastupati i onda su kao \"iznanedjenje\" za publiku najavili Michaelovu djecu koja ce kao pjevati njegove hitove. I to je medijski bilo tako propagirano kao da je nastup djece najveci show koji se mogao dogoditi. I na kraju ni traga ni glasa od U2, Whitney, Browna, Taylor, Ushera... Doveli neke znj izvodjace a cijena karata od 90 do 300€. A Janet je takodjer otkazala jer glavni dio kolaca ide Jermainu. Zato su i ostali otkazali. Htjeli su vrucu lovu dignuti al nije im krenulo za rukom.
Joj jesi nadahnut. Kako ti se da toliko pisati na ovo krmeljavo jutro?
Sve je ovo jako zalosno i odvratno. Ostavlja gorak okus u ustima Danas kad Michaela Jacksona vise nema, pojedinci (cak iz njegove posvadjane porodice) zloupotrebljavajuci i manipulirajuci sa njegovim likom i djelom zele zadovoljiti materijalne interese. Isti slucaj je i nasim prostorima gdje toboze (lazni) prijatelji i propali (kvazi)muzicari koriste odlazak prerano otislih muzickih legendi poput Indexa, tragicne smrti prve postave Crvene jabuke, Tose Proeskog traljavo organizirajuci nekakve otuzne koncerte pokazujuci, tom prilikom, sav jad i bijedu vlastitih (propalih) karijera, te istovremeno pokusavajuci se bezobrazno (finansijski - materijalno) ocesati o slavu, ugled i velicinu muzickih velikana koji, nazalost, vise nisu sa nama. Nemoralno, bezobrazno i odvratno!
Eh što me nasekira ovo na sabah