Nagradna igra
0

Osvojite ulaznice za Discotheque Riva u Splitu

Klix.ba
Portal Klix.ba svojim vjernim čitateljima poklanja ulaznice za muzički spektakl koji će se 10. augusta održati na splitskoj rivi.

Najbrže čitatelje nagrađajemo sa 5X2 ulaznice i Heineken promo paketom. Svi koji žele učestvovati u nagradnoj igri svoje lične podatke i broj telefona trebaju poslati na email adresu [email protected] sa naznakom "Za Discotheque Riva".

Headliner ovogodišnje Discotheque Rive, sada već tradicionalnog događaja sezone, je internacionalna megazvijezda Sebastian Ingrosso, član magičnog trija (uz Axwella i Stevea Angela), koji čini najtraženiju svjetsku dance atrakciju i suvereno drži tron muzičke industrije, Swedish House Mafia.

Renomirani magazin Rolling Stone proglasio ih je novim rock zvijezdama današnjice.

Uz Ingrossa i njegov zarazni ritam, posjetitelji Discotheque Rive uživat će i u remiksima Davida Moralesa, majstora house muzike i Grammyjem nagrađivanog DJ-a i producenta. Morales je s punim pravom postao legenda remiksa i produciranja materijala za neke od najvećih pop zvijezda današnjice.

Dobitnici ulaznica i poklon paketa su: Edin Rašidagić, Vanesa Mlinarević, Haris Talić, Almir Pamuković i Nikolina Škember.