Sa snimanja spota Jelene Rozge
2

"Osim u voljenom Splitu jedino bih još mogla živjeti u Sarajevu"

Klix.ba
Jelena Rozga (Foto: Almir Panjeta/Klix.ba)
(Foto: Almir Panjeta/Klix.ba)
Popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga snimala je na novosagrađenom mostu "Festina lente" u utorak do kasno u noć kadrove spota za pjesmu "Dobitna kombinacija".

U kratkoj i pripijenoj haljinici sa izraženim dekolteom Rozga nikoga od prisutnih novinara nije ostavila ravnodušnim, kao ni fanove koji su došli da se s njom fotografiraju. Planove za snimanje nije omela ni kiša koja je počela padati, a dio kadrova snimljen je i u zgradi Akademije likovnih umjetsnosti u kojoj je u jednoj od prostorija napravljen improvizirani disko u kojem Rozga pleše sa statistima pored naslaganih čaša.

"Spot snimam u Sarajevu jer mi je pored Splita, koji je moj grad i koji volin najviše na svitu, to drugi grad u kojem bih sigurno mogla živjeti. Bila sam ljetos na Sarajevo film festivalu i oduševila san se!", kazala je Rozga. Spot najavljuje i početak kampanje za njen veliki koncert najavljen 9. novembra u Zetri na koji je Rozga pozvala sve fanove i obećala im vrhunsku zabavu.

"Lumpujmo, zabavljajmo se i provodimo!", poručila je Rozga s već planetarno popularnog mosta ispred Akademije likovnih umjetnosti.