Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Čolić nije pravi Srbin. Da jeste on bi svirao gusle i pjevao pjesme o srpskom junaštvu. Mi u RS-u ga ne smatramo ni muzičarem ni Srbinom!
ja vas moshnje stvarno ne mogu da shvatim,Cola je srbin,kad se zaratilo svako je bjezao na svoju stranu i to je to,njegov narod su srbi a vi ste pucali po tim srbima itd a on treba sad da vam gradi porodilishte i gluposti,vi ste izgubili kontakt sa realnoscu davnih dana.
Čola je bio i ostao idol mnogih generacija ne samo Sarajeva nego i ostalih gradova u BIH. Želim mu sve najbolje u životu kao i njegovoj porodici, a da koncert na Koševu bude koncert za pamčenje iako zbog ličnih razloga nisam u mogučnosti prisustvovati istom.Ovakvih koncerata treba što više jer oni spajaju ljude.
Ne mogu prezaliti sto nisam u Sarajevu veceras!! Cola ce da pjeva svojim sarajlijama, sarajlija sarajlijama, sreca pa je sada doslo prave raje sa strane, a sto vas papke to u nerv bocka to nema veze, takvih je vazda bilo i bice(danas nazalost malo i previse ali sta je tu je). Sama cinjenica da on tolike godine je na vrhu govori sve tako da i o tome ne treba raspravljati nego raja uzivajte vi sto imate priliku!!! Sretno Cola!!!
Gospodin Lukovic!? Daj, majke ti, ne rise!
PORUKA OVIM IZ RS koji se predstavljaju sarajlijama koje mrze colu- kosevo ce biti puno jer sarajevo je colin grad i zauvijek ce ostat
.. KADA SERIJAT bude ZAKON u sarajevu, a nece zadugo alaha mi, onda ce ovima biti zabranjen koncert, tj sva muzika ce biti zabranjena, kao sto pise u KURANU, samo ce moci da pjeva nas finansijer NAZIF GLJIVA
Hajte ba svi gledati Colu, navali narode dok ima karata... ako nebude karata m-tel casti ulazak besplatan. hajte ba svi, papak je samo veceras u vasem gradu.
obicna ckava
Je li iko pismen ostao u tom Sandaharu???
www.youtube.com/watch?v=-El3qfc-yR4
ab-jedini pametan komentar
Nekima Zdravko smeta i što se zove Zdravko.Djeca koja sada imaju 18 godina rata se niti ne sjećaju. Pustite ih na miru neka se zabavljaju i druže. Nadam se da će to biti generacija koja će od BiH napraviti modernu državu, u kojoj će se svi osjećati slobodno na svakom pedlju njene teritorije. Ovi koji nas stalno podsjećaju na rat, su zapravo oni koji kriminalce svih nacija i održavaju na vlasti.
@tu ko Bistri@ Hoce, Vojo Kustunica ti je na udaraljkama desno od Cole. Mozda i zajedno zapjevaju Kosovo je Srbija.
joj, ja tek danas cuo da je Cola u Sarajevu. Zar je jos ziv taj pitar?