Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO JE BILA ZAVRSNA VECER U AURORE I BILO JE SAVRSENO SAMO DA ZNAS UH,NEMORAS SVE VRIJEDJAT!!!!!! *trance nation*
jebem i tebe i westbama i peruFH, serem ti se na parolu
bok! stranica van je ZAKON!!!!! SAMO TAKO NASTAVITE!! !! !! *TRANCE NATION* P.S.veeeeeliki pozdrav iz Dalmacije. ja veceras odoh na Westbama i peruFH :))
ma jebo vas ari koji vam je kurac pa se raspravljate oko njega zaboli me i da clinton organizuje neka je meni dobro samo.. i da nema frke.. i seljaka.. pozdrav
ili otpad,svejedno..
Takvi popout tebe su odpad ! Ari je za tebe Bill Clinton
Ari je otpao prije nekoliko dana definitivno...
velika steta ali u k......,jos da Ari otpadne i da ovaj grad vrati svoj dignitet!
eeej.ovo bi moglo biti dobro
futura, sarajevo planet, big input.....sve je to isto. bolje da ih nema
bravo organizacija! konacno jedan normalan party! by the way, jeste li vidjeli da je na sajtu future objavljeno i zvanicno da future ove godine nece biti. steta.
ma ljudi...sta vam je? Slijedeci BigInput @ stadion Koshevo with: Dave Clarke, Carl Cox, John Digweed, Paul Oakenfold... ulaz 30KM naravno DJ-i dolaze for free i razglas ce biti on Nistafona opet...
stvarno ne vidim nikakve veze izmedju otrganizacije i arija.. sto to stalno spominjete?kakve su sad to kombinacije? jel' to ari preso u ORG?
Ko jos ide na party-e?!
Haha, Ari ???