Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na noge pred Đoleta ! :)
stari dobri prijatelj...dobro nam došao majstore... a za sve druge ima oskar popularnosti...
Ja ne kontam zašto se javljaju ovi ljudi, koji ne vole Balaša... Ok, vaša stvar, ali zašto čitate članke o njemu i komentarišete? Žao mi je, seljOci, neće vaši turbo-folkeri nikada biti ovako popularni! Za neke stvari treba imati dušu!!!
negativce zenicki jeb** ti ja staru,pusti narod da se veseli
\" lajte kere varosanke, kera sam i sam, odlicno vas znam, ne dam na vas zute banke, lajte samo znajte da vas ne slusam...man*te me se gradski ( bice prije seoski ) kerovi, kad i niste neki zverovi...\" UZIVAJTE VECERS NARODE !!!!!!
Hvala sarajevo-x na ovome svemu. Na tome što činite da budemo dio događaja i onda kada nismo moglil biti tamo.
To Djole, volim te ja!! hvala ti i za one ratne godine kada si pjevao o paradoksu JNA i Srbiji, pa te Milosevicev rezim privodio!!!! Hvala ti sto imas to golemo srce i sto si takav mirotvorac
cista budalastina
za curu u crvenoj haljini, na slici šestoj, što svojim autfitom toliko odudara od ostalih - crveno obuci nek slutiiiiiiiii na radosttttttttttttt,tugu nek ti pokrije lepota i mladostttttttttttttttttttttt :P
Inace mi je apsolutno svejedno za ovog muzikanta, ali prestrašno je kako se njegovi fanovi s visoka odnose prema ostalim ljudima koji se usude prokomentarisati doticnog. Skoro pa granici sa najcrnjim fasizmom. Ko razumije emo i wannabe umjetnicke tekstove pjesmuljaka, taj je niza vrsta. Strašno. Ipak, nadam se da ce nasi hipstercici uzivati u koncertu :)
Postujem ga,ali meni njegova muzika ne lezi nikako.
Ljudi koji ne slušaju i ne razumiju muziku i tekstove Balaševiće ne mogu shvatiti njegovu veličinu. Ali, to nije razlog niti opravdanje za ovakve komentare. Primitivizam se širi poput kuge.
Zar se mali Miloradov ne žega sa Fuadovim?
Je*ao vas djole u usta mrljava...
Bolje da ste doveli Cecu.Ona je najveca zvjezda na balkanu.
kad sam vidio onog celu-smrdu tihica na slikama vecerasnje promocije u d. armije...umalo da izbljuvam veceru pred sebe. smrdo jedan, gdje god dodje donio je zlo!
neka se čuju kašike i tanjiri,časte se bošnjaci FGR