Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo i pocet ce se hebavati na nastupima i u spotovima...
Jala brat i Maya Berović za američku sirotinju
Sotonizam na sceni. :)
ovaj drko na nju sad pjeva sa njom....uspio u život braco
Ovaj Maloumni kako se vec zove zakopčan do vrata, a ona gola. Svašta, ovakve nam kvare sestre, žene, kćerke, da Bog sačuva.
Taraji p henson je zensko glupani
50 joj godina......
definitivno nije obiljezio ovaj nastup imaju dva bolja ali ako vi kazete onda mora biti tako ili ban...
džej lo kebara i sad dobra od 90% ovih "minđulica"
dzej lo gdje maska
Još uvjek nosi dobar par guzova
Pa upali to svjetlo vise oci mi ispadose a divna najava da je pocela borba protiv satanizma na pocetku krst a prije je bilo kod madone sahovska tabla a znate sta to znaci.
"Stavi ga malo u me!" - kaže Jenny from the block
@Antilicemje vista mi ga u block
Šta to nju tjera dalje i dalje da u svakom novom spotu i nastupu bude sve izazovnija i seksipilnija, da šokira svake sedmice sa slikama, da je muškarci žele... Šta je to u njenoj glavi??
@AddaOsamdeset pa vjerujem ti ali ja pitam zbog ovih sa moje planete :)
Zene bale za ovim MaloUmom, "savrsen frajer"! Lik nije eksera zakucao u zivotu.
baburina ostarila
Taraji P. Henson koji je VODIO :). Weeknd i Roddy Ricch vodili su ceremoniju sa po osam nominacija. Šta ovo znači? Neko je pustio tekst kroz google translate i zatvorio racunar.