Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlaze jedan po jedan. Veliki tekstopisci, pjevaci a mi ostajemo sa autotunom za kojeg nas ubjedjuju da je prava muzika
Zbogom maestro.
"dolaze i vraćaju se s lastama sunčani i nasmijani dani. Opet je u mojoj duši proljeće da l’ si djevojka il’ žena sada ti... April u Beogradu uzaludno tražim usne jedne djevojke što se divno mazi, april u Beogradu miluje joj kosu. Ispod Savskog mosta to je možda ona, al’ je drugi ljubi... April u Beogradu jedno prošlo doba, nosim ga u mislima iz vojničkih soba. April u Beogradu umorno se smješi..."
nikad se vise nece svirati muzika i snimiti filmovi kao 70. i 80 tih. kako kod nas tako i u svijetu. jednostavno sve je otislo u k.c u novom mileniju. frtalj vijeka prodje a nigdje zvijezde onog nekog bunta. sve nesto jalovo i pedderski
Masina, TiTo medju kompozitorima, laka ti zemlja bila i hvaala za svaki stih ❤️💪💪
Dobar muzicar ali to je vrijeme proslo slusaju samo osobe iz Jugoslavije licno ne volim ovu vrstu muzike i ne odusevi nikoga ko je 2000 godiste i dalje svakako postovanje and Rest in peace❤️
Veoma “bogat” čovjek je otišao. Veliki gubitak. Tokiko toga nam je ostavio, beskrajno hvala! P.S. Autoru svaka čast za tekst!
Veliki pozdrav i da mu je laka zemlja. Jedna anegdota o njegovim tekstovima, on je Kristinu napisao za svoju kćerku, na kraju ispade Čolin hit. Jednostavno, savršenstvo.
Najveći kompozitor svih vremena. Neka ti je vječna slava i hvala na predivnom komponovanju, Bato.
R.I.P. Pocivaj u miru legendo.