Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spasila 47 sirocadi, napravila od njih ljude. pocivaj u miru dobra zeno.
cige = bosnjaci
@ISTINOMprotivLAZl Ja još ne upoznah Roma koji se zove Tvrtko, Milovan, Ostoja, Vuk, Radin, Bratislav... Ne znam na koja "bošnjačka imena" misliš.
Zena sa srcem kao zemaljska kugla... Otisla jos jedna velicina koja nas je nekad spajala
@PreporodBosnjakaBPS zena ljudina a ti ameba.
Jadni su oni koji na vijest o nečijoj smrti ostavljaju komentare o boji kože, nacionalnosti,religiji,kulturi... Žena je umrla kako nemate milosti. Kako bi se vi odjećali kad bi neko o nekom vašem govorio. Vi ste oni najjadniji jadnici kad možete o ženi koja je bila veliki humanitarac i koja je odgojila i školovala 47 siročadi SRAT DA JE CIGANKA. Ma sram vas bilo, pu pu pu
19 h vode nema iako K.Đ. na tvsa izjavi da ce dotad doci
Nažalost ljudske VELIČINE odlaze,a Govna ostaju
Jedna velika velika zena... kraljica... :-( Prvo je bila covjek, pa onda i sve ostalo.
makedonko velikog srca lahka ti zemlja bila
Ne mogu da shvatim ove kretenske komentare vezane za boju koze, nacionalnost, MALI LJUDI...ostacete takvi do smrti i nakon nje.Pocivaj u miru kraljice!
vidi se po uradjenim djelima kakva je to osoba..nema potrebe da komentari budu otvoreni...
Tacno.. trebalo bi ih zatvoriti, ako nista zbog debila kojima nista nije sveto. A lijepo je izraziti svoje divljenje... prema jednoj ovako divnoj osobi. ..
Imala 11 godina kad je upoznala Stevu muza.Hm Hm
...kad odu dobri i plemeniti ljudi, to je uvijek prerano. al zato bagra doživi metuzalemska doba. dragi bog je izmislio cinizam.
jah..svi jednoga dana moramo otici....bili poznati ili nepoznati, bogati ili siromasni,svejedno..samo ce te pamtiti po onome koliko si dobra napravio za druge .
u jbt napraviste od nje mariju kalas razumem starije,koji su osamdesetih uz pupularnu muziku sestara redzep po kafanama ostavljali lako zaradjene plate u preglomaznim fabrikama gde se vise kafenisalo nego radilo,pa ih puca emocija ovi rodjeni posle 1985 vecina nije ni čula za usniju i esmu
@ObranovicVlahoje91 odjebi budalo inače je saraj najlepsi mi bio 93g
@ObranovicVlahoje91 sta si se uhvatio za krme,najinteligentnijom i skoro sa dnk kao čovek zivotinjom,govedo bosnjo-ustasko
Odlazak? Kud ide?
tirani sadijske arabije lažu na Allahovu knjigu i žele da dominiraju nad ostalim ljudima, Allah je progovorio iz Isusa (isa poslanika) mene će da poštuju i slije kršćani i svi drugi dobri ljudi
Nema ni Boga ni Jahvea ni Alaha. Doviđenja i prijatno.
@Ninoslav Allah je jedan jedini bog, bog svih ljudi, nema drugog boga osim Allaha, stvoritelja i mog i vašeg. On će vas na sudnjem danu sakupiti i svako će odgovarati za ono što je uradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Moja najveća neostvarena želja je da Balkan bude bez granica..." Veličino ljudska, nek ti ime i glas tvoj još dugo odzvanjaju u eteru.
po ovoj zeni treba dati ime neke ulice
@zlatan9 Razmisli ću o tvom prijedlogu :D