Zbog utakmice BiH-Portugal
0
Odgođen koncert Dine Merlina u Ljubuškom
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tompsonov koncert u sarajevu nije zabranjen,vidio je da je nepoželjan i pametno odustao.dino isto tako.cijenim ih obojicu iako se oni ne mogu porediti.volio bih da mi imamo imamo nekog poput tompsona pa da pravi tako lijepe pjesme o jedinoj našoj,jer zaista mogu da ponesu i one koji nisu veliki patrioti.dino ima takvih ali toga nam treba više.
Daj bogati Dino kome ces pjevati u posranom Ljubuskom. Tamo nikada nije bila tvoja publika niti ce biti isto kao ni sto Thompsonova nije u Sarajevu. Zato Dino molim te zaboravi na Ljubuski. Sve najbolje u zivotu i karijeri.
pa thomsonu nedaju da pjeva u pulskoj areni ,zagrabckoj koji ce pjevati u zetri nezasluzuje on nista bolje od listice ,gruda i ljubuskog
Neka i nije on je nacionalista , isto tako kad se malo gleda nisu ni Thomsonu dali da napravi koncert u Sarajevu a nikad nije za muslimane ni jedne lose rekao
DINO je legenda i najbolji kod BOSNJAKA,nije se on prepao samo me cudi STVARNO DA JE I POMISLIO DA ODRZI KONCERT DOLE U TOJ VUKOJEBINI..Dino nemoj da nisko letis,tvoj domet je VELIKI kao Zagreb,Pula,Split i ostali veliki gradovi mani se VUKOJEBINA I KOZJIH STAZA.
jado jadni satro radi utakmice,pi.kica mala
Neko ko svojim pjesmama kao sto to radi Merlin, ovaj dobar umjetnik, te siri lljubav i potice misli na nesto plemenito, i nesto sto nas cini boljim ljudima , takvi ljudi nisu ni zasluzili da idu u nezdrave sredine.
Sta ce nam taj turcina da nem zagadi nas lijepu nasu
Edin ( alias Dino) je madzionicar u svakom smislu te rijeci,on je bio tu,kad je bilo najteze.Ima on publike i bez dijela Hercegovine,on je htijeo samo da pokaze svoju ljudskost,ali i da vas emancipuje.Jedan div gostuje u malom gradicu kojeg jedva,ali jedva na mapi BiH mozes uociti,i oni se nasli pametovati.To moze samo primitivan covjek uraditi.
Sta ces to ti pi*kice jedna, koja izigrava heroja ispred ekrana? Da ti jedna opali iza usiju us*ao bi se, p. ti materina!
e neka,jesi se lizao za latama i stan si u zagrebu kupio,izdajnice
Dino je kralj, a ne jad! svaka čast majstore!!! Bosni je dosta i puno koševo, mani se tih sela po hercegovini.... ti si Kralj, a za Kralja je prijesto,a ne obična \"skemlija\" NEK` PUKNU DUŠMANI!!!!
Dođi nam dino. Lovostaj na poturice u Hercegovini traje: 25.10.-27.10 12.3.-31.3 14.7.-28.7. Uskladi termine.
Pametno. Čovjek misli glavom, a ne znam šta se ove \"patrite\" odmah kače na to, kao Dino se prepao. Šta treba, šta biste vi umovi uradili u tom slučaju? Nije Dino Fudbalski savez pa da ne zna šta radi.
Svaka cast Dino! Svaki patriot bi to isto uradio. Pusti kamenjare.....imaj svoj ponos i ne podcjenjuj se da svakom seljaku pjevas.