Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka, Francuska, velika Britanija i ostale evropske zemlje, svi će dati cionistima minimalno 10 do 12 poena. Živi bili pa vidjeli.
Halo novinari...otkud vam sad Letonija? Postoje Latvija i Litvanija a gdje se nalazi ta vasa Letonija.
Njemacki, Svedski i Danski je Lettland, francuski je Lettonie, spanjolski je Letonia, na jednom od sluzbenih jezika u BiH isto tako. Gdje je problem?
Danima se pitam ko je vlasnik ovog kliksa jeli iz Bosne sta je ovo ba
Hebala v as više i hrvatska i debil lazanje.
"Hrvatskog sveštenika zgrozio nastup na Evroviziji: Polijevao ekran svetom vodom" 😂😂😂
Italija je ovogodišnji pobjednik !
Ne treba nama ovaj pe.erluk i satanizan. Dobro je pa nas nema.
Kad se mi vracamo na Eurosong?
Trebas bit ponosan sto ne ucestvujes/mo u onom satanizmu
Ako žele, Židovi ovo uzimaju hladno. Ko to njima u EU može reći NE.
Drago mi je da naša zemlja ne sudjeluje na ovoj paradi nemorala. Zadnji put kad je pobijedila dobra pjesma i donekle normalna predstavnica bila je Ruslana. Sve poslije toga kao da se nadmeću ko će biti odvratniji
Навијам за бих
Nadam se Spaniji. Susjedima zelim ono mjesto koje bi Milanovic pozelio da se kojim slucajem Bosna takmici. Sinoc se jos jednom vidjelo koliko je Hrvatska kopirala proslogodisnjeg finca. Evropa je smo jeos jednom pokazala da je boli racku za nekom Palestinom.
Pa dobro, vrijeme je da magarci hrvatski podignu kredit broj 5 milijardi i tri i da organizuju ovo u onoj rupcagi od Arene.
Ponjamke vam se na ovakav eurosong
Zar ovo nekoga jos uvijek zanima?