Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Emir stalno nesto \"ko fol\" suradjuje sa najboljim muzicarima a ima samo jednu dobru pjesmu u cijeloj karijeri.
Super. Drag mi je ovaj bend jer se medijski ne eksponira nikada osim kada imaju nesto novo. Odlicna im je muzika, a za Novu sam ih gledala i slusala ispred BBI centra i bili su te veceri ubjedljivo najbolji od svih ucesnika...
Ja sam se nekako snašla online za prva dva albuma, a treći kupila na pijaci... Iznenadila sam se da neke pjesme za koje nemaju spot su tako super i šteta što je kod nas ovakva muzika nema neko veliko mjesto... Folkeri su okupirali sve... a ne bi ni mogli da nije plodno primitivističko tlo...
OVO JE DEFINITIVNO NAJBOLJI BEND NA NAŠIM PROSTORIMA! Obožavam sve njihove pjesme... Bio sam na koncertu ispred BBI za Novu godinu i fakat su imali najbolju svirku i najjače pjesme... Bez lažnog suzdržavanja... mislim da su apsolutni hit!
Meni su oni super!
Dobro sviraju, tu nema dileme. Odlicno sviraju, ali tekstovi su losi i ne dolaze do publike. Poradite na tekstovima ili angaujte nekoga da vam pise. Recimo ja svaki vas novi album preslusam i po 2-3 puta, ali jednostavnoslabo sta ostane... kvalitetno je, ali tekstovi bi mogli puno puno bolje. Ne mislim na to da postanete komercijala.
samo jedna pjesma im valja, ostalo je kurčevača
PAKAŠI