Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shakira je pjevačica sa naj boljim glasom.
ma njoj ti je pravo ime SACIRA, samo se folira ko' sakira. inace je iz trnovaca.
Ona ja za mene sranje ne viđeno.A to što svira 4 instrumenta i sama piše textove,đaba joj sve jer ona je na bini samo dobra koka.kao Britney i ostale krestavice.A EMINEM JE SJEBOOOOOHHAHHAHHAHA
sta vi znate glupani o muzici jebala vam ja mater maloumnu
eminemmmmmmmmmmmmm je sjebo pizda joj materina
Koševski Fanatici - cura je na sceni 14 godina i izdala je 7 albuma a druga je stvar sto ti mislis da sve sto je na MTVu mora biti dobro... Pored toga svira 4 instrumenta i sama pise svoje pjesme... zato svoje glupe komentare zadrzi za sebe...
Još jedna od onih droljetina koja je šireci noge došla do slave,ali neka treba i takvih.
Fuck off Shakira
Fino kad je vidjela da nije vise u centru paznje"novi album"! Ko je nezna skupo bi je platio. Jennifer je bila i ostala kraljica!!!!!!!!
sve su joj pjesme zakon!!!!! a albun Laundry Service je....................MRAAAAAAAAK!!!!!!!! sigurno ce i sljedeci biti takav!!!
HAHAHA MA I ONA JE ROSPIJA.....SVE SU ONE ROSPIJE :))
"debut album", mozda na engleskom, ali ne na bosanskom. opismenite se..
nije iz srebrenice.. stari joj iz Libanona.. ali po tvom, tu i nema neke razlike.. naprijed simo, prsi se ovdje gdje mozes.. :-)
Čuj joj imena,da nije iz Srebrenice?
SHAKI CEKAM TE MACKO .......