Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su davno prerasli mevludu, Sarajevo, i sa x, o tome ti pricam. Ti ne možes prepoznati vrijednost ali ja mogu jer ne živim u Sarajevu vec dugo vremena. Vjeruj mi, ništa bolje modernije orginalnije i kreativnije se dugo vremena nije pojavilo Sarajevu . Kome god sam pokazao -pustio snimke njihove ( nekvalitetne) oduševio se. Dakle samo polako, imate hit regije, naravno ni Danis Tanovic vam valjao nije pa što bi i oni.
zveka,mislim da cijela europa čeka raširenih ruku mevludu i ostale kvazi hitove lokalnog karaktera ovih ublehaša. a komentatori sa x su zaista posebna priča..bolesnijeg svijeta odavno nisam vidio
NE ZAJEBAVAM SE .OSTANETE LI PREDUGO SAMO U SARAJEVU UGUSITI CE VAS FRUSTRACIJA I SMRADANJE IZMEDJU OSTALIH I SA X FORUMASA, A NAJZANIMLJIVIJA STE POJAVA NA BALKANU.
DVADESETORICA NAPRIJED - OSTALI STOJ. MOMCI KAO I SVE OSTALO STO JE VRIJEDILO U OVOM GRADU I VI STO PRIJE NA ZAPAD PO UBIRANJE POLODOVA TALENTA.
sjoooo clash subkultura oca mi idemo sarajevo!!!
Kad covjek cita ove komentare na sa-x nekako se u stomaku odmah zgaravica javi, kakva god tema da je u pitanju.Niko izgleda nema takvu potrebu za poseravanjem ko ovaj narod...Ipak par informacija ovoj uzasnoj..Mislim da je cilj koncerta bio da se pomogne djetetu jednog od muzicara jer mu je pomoc potrebna.Prema tome ne vjerujem da je on svirao kao da je rodjendanska proslava tom istom djetetu.A ovi ostali su dali sve od sebe, ako nista onda zbog tog zajednickog prijatelja.Isto tako mislim i da su neke od prijasnjih svirki nekih od ovih bendova bile humanitarnog karaktera.U stvari siguran sam...Mozda ljudi i ne zele da se probijaju *vani*,pa ne gori ovdje toliko majku mu.Helem nejse, izgleda da je lakse utrobe jedni drugima jest nego presutiti makar ako nista drugo...
koncert je bio ok, niko se nije potukao niti posvadjao, raja je bila ok lijepe djevojke i decki, jedino one male pive su bezveze i skupe su malo. 1,5 dl pive za 2.5 KM je pljacka. al ne moze sve stimat.... uglavnom nije mi jasno sto se bunite pogotovo neki koji nisu ni bili na koncertu ... raja koja je bila se dobro zabavila to se moglo vidjeti !!! treba cesce vakvih koncerata!
Pozalih sto ne odoh na Metal fest , toliko o tome.
U redu je , rece da je dolazila njihova raja, jesi li i ti iz Goražda , pa si sada urbana sarajevska raja?
OBIČNA TEZGA!!!
Ja svratio pa otisao na metal fest. Ali sam svako malo svracao da cujem 20oricu i upadnem im na sred prve pjesme. Joj sto sam se ismijao - koji propaliteti. Dodjes da cujes njih i shvatis kako ne treba pjevati, hahahaha.
ja estrade i govana,svako 10 dana sviraju,ne dam im marke...
nije vrijedjanje islama pjesma mevluda vec je vrijedjanje islama kada hodža stavlja ruku maloljetne djevojcice na svoj penis
@UZAS \"mozete se smijati glavometu ali bez te djece atmosfere nema, bar u sarajevu ne\" Mislim da si sa ovim sve rekla...(pateticno)...Al na stranu to...Mislim u stanju si da komentarises stvari izmedju bendova?? pa halo , kod kuce sebi pustaj sta volis, ko jos prati sta svira izmedju bendova u trajanju 10 min?!?...Na kraju krajeva imala si dole u amfiteatru \"mlade snage\" metalaca, trebala si jedan brzinski komentar i na njih pa da upotpunis svoja primarius opazanja muzickih kvaliteta u BiH . http://www.youtube.com/watch?v=nfV5wgLr29s Odmori se malo, udahni duboko...pojesce te kompleksi...
aaaaa vidi se da je bilo ludilo, al u k...!