Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skup hamelja
Frenk the Tenk jebi im mame hejterske!Ti u svom zivotu nisu presli medjuentitsku liniju o drzavnim da ne pricamo
evo rap battle za frankcija ( u pozadini bit svira) yo yo Frendie nisi normalan i to ti friz kaze Soul kaze da si dobar, ali znaj da laze svi znamo, voda je tvoj dom, ja repam o tom Frenky uvijek ces ostati som! ^^
Gdje je Buba jebeni Koreli :D
Gluplja muzika ne postoji stvarno, sama nabrajanja bla bla
...ovo je prava muzika,sve drugo je smece... https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
Idemo svi u Slogu pdržati Frenkija! I on je sa oduševljenjem podržao paljenje Sarajeva u februaru, od strane tornjakovih plaćenika! Hoće li biti puna Sloga?
Alaga je bio reper ovo su fini momci al sve je to muda za bubrege
Ne hejtam ja legendo nego ti tvoji idoli su klovnovi sto zive i dalje kod staraca i uredno primaju djeparac dok vamo zive nakav jeben zivot. Muzika je jedno ali ono cime se oni predstavljaju drugo... Skonatat ces nekad
Frenkoza je dobar fraer. Iskoristila bi mu naivnost. Respekt kume.
a, Božo Vrećo vam specijalni gost, ne? priča se po čaršiji da mu trenutno šiju haljinu kakva još nije viđena na ovim prostorima..
...bit ce to carevo novo ruho za Bozidara...