Osvojite ulaznice
187

Nina Badrić pripremila spektakl u Zetri za ljude od ljubavi

Klix.ba
Nina Badrić (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Nina Badrić (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Sjajna hrvatska muzičarka Nina Badrić večeras, na Dan zaljubljenih, u sarajevskoj Zetri priredit će veliki koncert, za, kako je rekla, sve ljude od ljubavi.

U Zetri vas očekuje večer ispunjena kvalitetnom muzikom i emocijama s obzirom na to da se radi o pjevačici koja se okušala u gotovo svim muzičkim žanrovima: od pop muzike, gospela, ritam and bluesa, sevdaha, makedonske narodne muzike pa do jazza. U svakom od njih ostavlja svoj veliki pečat prepoznatljive i snažne interpretacije koja rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Nina je pozvala i mnoge svoje prijatelje, koji će joj biti gosti i pobrinuti se da njen koncert u Sarajevu svima koji dođu bude jedan od onih koje će uvijek pamtiti.

"Svaki dan ti može biti pun nježnosti i pažnje prema ljudima koje voliš, a prvenstveno prema sebi. Neka dođu svi koji vole dobru muziku. Sarajlije već znaju šta mogu očekivati na mom koncertu, kakva je to atmosfera, šta ćemo pjevati... Bit će nam super. Bit ćemo ljudi od ljubavi!", poručuila je Nina s kojom smo razgovarali kada je nedavno boravila u redakciji portala Klix.ba.

Dvoje najbržih i najsretnijih čitatelja nagradit ćemo sa po dvije ulaznice. Potrebno je da nam se javite e-mailom na [email protected], s podacima (ime, prezime i broj telefona) te naznakom "Nina Badrić". U 09 sati bit će poznata imena dvoje čitalaca koji će osvojiti po dvije ulaznice. Sretne dobitnike obavijestit ćemo telefonski o vremenu i mjestu preuzimanja karata.

Ulaznice su osvojile Merjema Močević i Merima Efendić.