Muzika
0

Nina Badrić otpjevala pjesmu Bijelog dugmeta

Piše: K. Z.
(Foto: Sarajevo-x.com)
U prekrasnom ambijentu terase hotela "Dubrovnik Palace" Nini Badrić je pripala čast da otvori sedmu sezonu "Zvijezda pod zvijezdama”.

Bajkoviti prirodni ambijent, zvjezdano nebo, baklje i svijeće, pozornica od stijena okružena morem i čarobni glas hrvatske pop- primadone bili su savršena kombinacija u dubrovačkoj ljetnoj noći za koju su karte rasprodane u samo jednom danu.

Nina je koncert otvorila pjesmom "Oči pune ljubavi" i odmah najavila da će uslijediti glazbena priča satkana od njezinih pjesama i pokoje obrade u njezinoj izvedbi. Otpjevala je svoje najveće hitove od kojih su neki po prvi put odsvirani u novim aranžmanima a publiku je posebno oduševila interpretacijom pjesme Bijelog dugmeta "Sve će to mila moja". Ninin moćni glas odzvanjao je cijelom valom, a publika ju je više puta ispratila iskrenim pljeskom.

Među publikom su bili i brojni Ninini kolege te glumci. Kao gost je došao i Ninin kolega iz žirija showa Nove TV ’Supertalent’ Dubravko Merlić sa suprugom Željkom Ogrestom koja je neobičnom kombinacijom odjeće i obuće pokazala kako je u duši još mlada i otkačena" u čemu je uvijek nadahne ljetni boravak u Dubrovniku. Gosti su u čarobnom okruženju hotelske terase uživali i u probranim delicijima koji su posebno za tu prigodu spremili majstori kuhinje "Dubrovnik Palacea": na meniju su se našli terina od hobotnice, file sanpjera (kovača), pire od boba te kolač od koprive i ruma.

Neposredno nakon koncerta Nina je vidno oduševljena prijemom publike izjavila:

"Ovo je jedna od najljepših prirodnih pozornica na svijetu koja je stvorena za muziciranje. Bilo je prekrasno i hvala svima koji su se potrudili organizirati ovu cijelu priču. No sjajna dubrovačka publika bila je ipak glavna zvijezda ove večeri. Uživali su i sudjelovali u svakome trenu nastupa a snjima moji muzičari i ja. Bilo je uistinu čarobno".